Treasury medewerker, 8 u p/w

De gemeente Hollands Kroon is opzoek naar een medewerker Treasury. De Gemeente Hollands Kroon is op zoek naar een treasury medewerker (specialist) die zijn expertise op het gebied van treasury kan inzetten voor de werkzaamheden met betrekking tot de begroting van 2025 en de liquiditeitsprognose. Gemeente Hollands Kroon beschikt op dit moment niet over voldoende capaciteit. Voor deze rol willen wij inhuren. 

Het takenpakket bevat onder andere de advisering op gebied van:

 • Beleidsformulering;
 • Kas- en saldobeheer;
 • Concernfinanciering en;
 • Risicobeheer.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen voor deze opdracht

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en met vergelijkbare taken/werkzaamheden.
Competenties
Wij werken vanuit zes kernwaarden:
 1. vertrouwen: We geven vertrouwen door los te laten: dat is voor ons de basis van samenwerken. We hebben vertrouwen in de ander en zijn open en transparant. Daarom praten we met de ander in plaats van over de ander. We hebben vertrouwen in de intentie van een ander, gaan uit van het goede en spreken dat vertrouwen ook uit. Iedereen kan op ons vertrouwen en we staan voor resultaat.
 2. lef: We durven, mogen en worden zelfs uitgedaagd om van de gebaande paden af te wijken, zolang we bezig zijn met verbeteren. We durven fouten te maken en deze te erkennen. Daarom stellen we ons kwetsbaar op en geven en ontvangen we feedback. Regelmatig kijken we in de spiegel en durven we onszelf scherp te ondervragen.
 3. bevlogenheid: Wij zijn betrokken en gedreven in wat we doe voor de omgeving en voor onszelf. We voelen ons verantwoordelijk voor het resultaat. Bovendien maken we kenbaar wat onze toegevoegde waarde is en denken we in kansen en mogelijkheden. We werken vanuit onze persoonlijke drijfveren en maken het verschil.
 4. respect: We staan open voor anderen en vullen niet in, maar vragen door. We zijn bereid om de ander te laten groeien. In onze organisatie mogen we onszelf zijn en we doen ons best om de potentie van anderen te zien en te benutten. Anders zijn mag; we laten iedereen in z'n waarde.
 5. contact: We hebben daadwerkelijk contact van mens tot mens in plaats van functionaris tot functionaris. De menselijke maat staat daarbij centraal. We zijn een inspirerend voorbeeld voor anderen en maken anderen blij. Samen met anderen dromen wij en samen zorgen we voor een mooi resultaat. We dragen bij aan een warme samenwerking.
 6. innovatie: Wij zijn nieuwsgierig en experimenteel en gebruiken tegelijkertijd ons gezonde verstand: het kan vaak zoveel makkelijker. Spijt kennen wij niet want we leren van onze fouten: de volgende keer doen we het anders. We lopen voorop met nieuwe producten en technologieën en zijn altijd op de hoogte van wereldwijde trends en maatschappelijke ontwikkelingen. De mogelijkheden van de technologie laten ons hierbij dromen! We verschuiven telkens weer onze grenzen en we nemen ruimte en tijd voor innovaties, ook als niet meteen duidelijk is of die daadwerkelijk aan zullen slaan.
Zij zijn de uitgangspunten van onze organisatie en staan voor de manier waarop we met elkaar en met alle externe partijen omgaan. Je beschouwt onze kernwaarden als jouw eigen.

Wat krijg je er voor terug?

Referentienummer: 2024-03288
Omgeving: Anna Paulowna
Startdatum: 3 juni 2024
Einddatum: 20 januari 2025
Optie op verlenging: Ja, 3 maanden
Aantal uur per week: 8
Intakegesprek: Vrijdag 24 mei
Sluitingsdatum: Dinsdag 21 mei om 10.00 uur

En? Ben je enthousiast?

Stuur ons je CV met een korte opdracht gerelateerde motivatie.
 
Ons proces
Wij geloven in intensief persoonlijk contact en streven naar een nauwe samenwerking waarin wij met kennis van de opdrachtgever zorgen voor de beste match. Wij behandelen binnen 24 uur je reactie en nemen vervolgens contact op om dit samen te bespreken. Bij een match worden de eisen en wensen van de opdracht smart uitgeschreven en adviseren we over de inhoud van je CV. Wij staan voor een heldere en transparante communicatie en trachten jou als professional volledig te ontzorgen tijdens het volledige proces.
 
Follow the BlueTrail - Always on track to the perfect match