Opdrachten

Professionals

De gaafste opdrachten!

Interim opdrachten in diverse branches

De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid van een detacheerder naar een intermediair met opdrachtgevers in verschillende branches. We matchen onze freelance professionals aan interim opdrachten binnen de volgende specialismes.

BEKIJK DE ACTUELE OPDRACHTEN

Overheid

Gemeentes & Uitvoeringsorganisaties

ICT

Preferred supplier

Freelance opdrachten bij de overheid, gemeentes en uitvoeringsorganisaties

De overheid staat voor een grote uitdaging de komende jaren. Het tempo van de digitale transformatie is ook bij het Rijk en gemeentes sinds de coronacrisis enorm versneld. De inhuur van interim professionals is in deze transitie cruciaal. BlueTrail kent haar opdrachtgevers en is in staat om de vraag achter de vraag te achterhalen. BlueTrail is binnen de publieke sector sterk vertegenwoordigd en de laatste 10 jaar uitgegroeid tot een begrip in de intermediaire dienstverlening. Dit betreft alle ministeries, provincies, (G4) gemeentes, uitvoeringsorganisaties en samenwerkingsverbanden in Nederland. Het gaat om interim functies in ICT, project en programma management, (beleids)advies, informatievoorziening, P&O en HRM. Onze samenwerking binnen de publieke sector zorgt voor de juiste continuïteit.

Onze drie belangrijkste sectoren binnen de overheid zijn:

 • Ministeries en ondersteunende diensten
 • Provincies
 • Gemeentes

Ben jij de interim professional die zijn of haar steentje wil bijdragen aan één van de maatschappelijke vraagstukken?

ICT in al zijn facetten

Onze oorsprong ligt bij ICT en het is dan ook niet verwonderlijk dat we veel ICT-professionals plaatsen. Uiteraard hebben we veel vacatures voor netwerk-, applicatie- en systeembeheerders, maar ook freelance projectleiders, security engineers, data analisten en ontwikkelaars zijn veelgevraagde freelance ICT-professionals.

Onze belangrijkste ICT-sectoren zijn:

 • Infrastructuur / Beheer
 • Ontwikkeling
 • Security
 • Architectuur
 • ICT Management

Mogen wij je koppelen aan de mooiste opdrachtgevers?

Preferred supplier diverse aanbestedingen

Transparantie van de keten is binnen onze sector van belang. Een belangrijk onderdeel is dat de inhuurketen zo kort mogelijk is. Wij brengen dit in de praktijk door voor onze opdrachtgevers tussenpartijen uit te sluiten of te minimaliseren. De afgelopen jaren hebben we sterk geïnvesteerd om de keten te verkleinen en hebben we deelgenomen aan verschillende aanbestedingen. Inmiddels is BlueTrail preferred supplier bij opdrachtgevers zoals TNO, TU Delft, Gemeente Tilburg, Gemeente Amsterdam, Gemeente Zaanstad en nagenoeg alle ministeries.

Onze professionals mogen van ons verwachten:

 • Betaling altijd binnen 30 dagen
 • Transparantie van de keten en de behorende tarieven
 • Begeleiding tijdens de opdracht, ook als je niet op je plek zit
 • Doorplaatsing op nieuwe opdrachten

Vind jij via BlueTrail jouw nieuwe opdracht?

Bluetrail carriere match

Klaar voor een nieuwe opdracht of de volgende stap in jouw carrière?

Ben je een hoogopgeleide zzp’er of professional en wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail.

Wij zijn always on track to the perfect match en die perfecte match is dan ook ons handelsmerk. Daarbij kijken we verder dan je werkervaring en kennis. Want jij als persoon bent minstens zo belangrijk bij een perfecte match.

Zzp’ers en professionals die via BlueTrail werken zijn blij met onze mentaliteit, want afspraak is altijd afspraak. We nemen je een hoop werk uit handen. Terwijl jij doet wat je leuk vindt, zorgen wij voor alle administratieve zaken. En dat je snel betaald wordt natuurlijk!

Always on track to the perfect match