BlueTrail

BlueTrail

Get to know us!

It's in our DNA!

BlueTrail is in 2011 opgericht als een detacheringsbureau binnen de IT en is van origine een familie bedrijf. De afgelopen jaren zijn wij behoorlijk gegroeid en hebben we het team uitgebreid met leuke en betrokken collega’s. Het familie aspect is nog steeds aanwezig binnen BlueTrail vandaar dat we ons team als een heuse familie beschouwen: de BlueTrail familie.

Waar BlueTrail is gestart als een detacheringsbureau binnen de IT (de naam was in de beginjaren zelfs BlueTrail IT), heeft er in 2014 een switch plaatsgevonden naar meerdere branches. Tegenwoordig zijn wij werkzaam binnen de overheid, publieke sector, IT, civiele techniek, onderwijs, financiële sector en meer. De missie van BlueTrail is om een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers zonder beperkingen. In dat opzicht is BlueTrail een generalist, aangezien wij onze deskundigheid inzetten voor het invullen van een grote diversiteit aan opdrachten.

Betrokken

Betrouwbaar

Transparant

BlueTrail is een dynamische organisatie waar we inspelen op de behoefte van onze professionals en klanten! Wij staan voor een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door onze werkwijze brengen wij een toegevoegde waarde om de perfecte match te vinden. Onze drijfveer is om dagelijks een glimlach op het gezicht van onze professionals en klanten te toveren. Door te blijven innoveren, stimuleren en de beste matches te leveren zijn we een begrip in de markt. Creativiteit stimuleren en trots zijn op wat je doet, dat is waar BlueTrail voor staat!

Met onze expertise helpen we uiteenlopende organisaties door ze de beste professionals aan te bieden. Professionals zijn bij ons aan het goede adres. Wij kijken niet alleen naar de werkervaring en opgedane kennis van een professional, wij kijken ook of er een match is met de cultuur en werkwijze van een opdrachtgever. De door ons ingezette professionals zijn dan ook een visitekaartje voor ons bedrijf. Daarin maken wij als detacheringsbureau het onderscheid. Onze recruiters begeleiden professionals intensief tijdens de sollicitatieprocedure. Na plaatsing begeleidt en coacht onze fieldmanager de professionals.

bemiddeling_zzp_freelance

Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Waar ligt verder onze kracht? Transparantie staat bij ons altijd voorop. Deze transparantie vertaalt zich in betrouwbaarheid in de samenwerking tussen BlueTrail en onze professionals/klanten. Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hanteren eerlijke tarieven, hebben jarenlange relaties met opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor het recruitment vak en wij kennen de markt!

Elke dag werken wij met zijn allen aan ons doel om de perfecte match te realiseren. Onze cultuur is hierin echt ons succes. We zijn trots op wat wij met zijn allen doen en de successen die we samen behalen! Wij zijn een team en dit dragen we uit. Daarbij hoort absoluut een goede dosis fun, naast het werk moet er voldoende ruimte zijn voor plezier. Hier komt onze pingpong competentie om de hoek kijken en elke week wordt uiteraard afgesloten met een gezellige borrel!

Always on track to the perfect match

Bluetrail carriere match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!