Follow the blue trail

OVER BLUETRAIL

Swoosh-headers

Certificeringen

NEN 4400-1
Sinds 2012 is BlueTrail NEN 4400-1 gecertificeerd, wat aantoont dat het voldoet aan arbeidsverplichtingen en fraude minimaliseert. Het SNA-Keurmerk biedt inleners bescherming tegen aansprakelijkheid voor minimumloon, vakantiebijslag en loonheffingen bij het inhuren van personeel van geregistreerde bureaus. Deze certificering beperkt risico's en ondersteunt de strijd tegen fraude en illegaliteit in de sector.
Bovib Keurmerk
Sinds 2016 is BlueTrail lid van Bovib, de Brancheorganisatie voor Intermediairs en Brokers, opgericht in 2014. Bovib bevordert de maatschappelijke en economische waarde en behartigt gemeenschappelijke belangen. Het belang van inleners en freelancers/ZZP'ers staat centraal. BlueTrail heeft sinds 2018 het Bovib Keurmerk, dat voldoet aan wet- en regelgeving en kwaliteitseisen van Bovib en inspectie-instellingen.
ISO 9001:2015
Sinds 2020 is BlueTrail ISO 9001:2015 gecertificeerd, een wereldwijd erkende norm voor kwaliteitsmanagement. Dit certificaat staat voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Met het ISO 9001 certificaat maken wij kenbaar dat we alleen genoegen nemen met het beste voor ons bedrijf; betrouwbare processen die leveren wat professionals en klanten van ons verwachten en daar continu in blijven verbeteren.

Ervaringen met BlueTrail

They already follow the BlueTrail

Voor deze professionals hebben wij al de perfecte match gevonden. Waar wacht jij nog op?

Follow our trail