BlueTrail

BlueTrail

Get to know us!

Intermediair voor de hoogopgeleide freelancer

BlueTrail bemiddelt hoogopgeleide zzp’ers en professionals binnen de Rijksoverheid, gemeenten, uitvoeringsorganisaties en samenwerkingsverbanden. Onze missie is om een betrouwbare partner te zijn voor onze zzp’ers, professionals en opdrachtgevers. Van oorsprong zijn we een familiebedrijf en dat merk je in hoe we met elkaar, onze opdrachtgevers en onze freelance professionals omgaan. Ze maken stuk voor stuk deel uit van de BlueTrail familie.

Betrokken

Betrouwbaar

Transparant

De mooiste interim opdrachten zonder gedoe

Ben jij een (freelance) professional en toe aan een nieuwe opdracht? Wij matchen jou met de beste opdrachtgevers. Terwijl jij doet wat je leuk vindt, regelen wij alles rondom je opdracht.

Je hebt helemaal geen omkijken naar contracten of wettelijke verplichtingen, dat regelen wij allemaal voor je. Ook als je certificering of training nodig hebt, gaan wij voor je aan de slag. En terwijl jij je vastbijt in die uitdagende opdracht bij die fantastische opdrachtgever, zorgen wij er natuurlijk voor dat je snel betaald wordt.

Naast je kennis en werkervaring, kijken we vooral naar je persoon en koppelen we je aan een opdrachtgever die echt bij je past. We weten hoe belangrijk bedrijfscultuur en werkwijze zijn voor jouw (freelance) werkgeluk. Dankzij ons grote netwerk en jarenlange relaties met opdrachtgevers, vinden we altijd jouw perfecte match.

De beste match voor elke interim opdracht

Bij BlueTrail zijn we zo dynamisch als de arbeidsmarkt. We spelen voortdurend in op de veranderende behoeften van onze freelancers, professionals en opdrachtgevers. Dankzij onze transparante werkwijze en persoonlijke benadering zijn we elke dag een toegevoegde waarde voor onze professionals en opdrachtgevers.

Door te blijven innoveren, stimuleren en steeds weer die perfect match te vinden. Zo is en blijft BlueTrail een begrip in de markt.

Dankzij onze expertise en netwerk helpen we uiteenlopende organisaties steeds weer aan de beste (freelance) professionals voor hun interim opdrachten. Verder begeleiden onze fieldmanagers elke professional intensief vanaf de start van een opdracht. Zo maken wij als intermediair het verschil voor opdrachtgevers én freelancers.

Recruitment is matches vinden

Always on track to the perfect match is onze lijfspreuk. Zo’n match vinden we natuurlijk niet zomaar, daarbij is transparantie in onze samenwerking met professionals en opdrachtgevers onmisbaar. Afspraak is afspraak en we zijn doortastend, snel en concreet. Dankzij onze betrouwbare werkwijze en eerlijke tarieven hebben we niet voor niets jarenlange relaties met de meeste opdrachtgevers. Daar profiteer jij als professional van.

Als een hechte familie werken we bij BlueTrail om steeds weer die perfecte match te vinden. We zijn trots op de successen die we samen behalen en die dragen we dan ook uit. Daar hoort ook een goede dosis plezier bij. Zo hebben we op kantoor bijvoorbeeld een pingpongcompetitie. Verder sluiten we elke week af met een gezellige borrel en daarbij zijn opdrachtgevers en professionals natuurlijk ook van harte welkom!

Bluetrail carriere match

Klaar voor een nieuwe opdracht of de volgende stap in jouw carrière?

Ben je een hoogopgeleide zzp’er of professional en wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail.

Wij zijn always on track to the perfect match en die perfecte match is dan ook ons handelsmerk. Daarbij kijken we verder dan je werkervaring en kennis. Want jij als persoon bent minstens zo belangrijk bij een perfecte match.

Zzp’ers en professionals die via BlueTrail werken zijn blij met onze mentaliteit, want afspraak is altijd afspraak. We nemen je een hoop werk uit handen. Terwijl jij doet wat je leuk vindt, zorgen wij voor alle administratieve zaken. En dat je snel betaald wordt natuurlijk!

Always on track to the perfect match