Tijdelijke Arbeidsovereenkomst

Tijdelijke arbeidsovereenkomst

Op projectbasis

Tijdelijke arbeidsovereenkomst op projectbasis (TAO)

In verband met de uitvoering van een opdracht komt de kandidaat tijdelijk in dienst op projectbasis. Hiervoor zal de ABU CAO voor het uitzendwezen gehanteerd worden.

Uitgangspunt is dat er maandelijks een vast bedrag betaald wordt als salaris (rond de 25e van iedere maand) en dat er later een verrekening plaats zal vinden. Daarnaast worden er reiskosten vergoed op basis van kilometers en is een (wettelijke) pensioenregeling (StiPP) van toepassing. Verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn niet van toepassing zoals ziektekostenverzekering, 13e maand, etc.

Betrokken

Betrouwbaar

Transparant

The Compliance Factory

BlueTrail heeft een nauwe samenwerking met The Compliance Factory (www.thecompliancefactory.nl) voor inzetten op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst op projectbasis en payrolling. Hierdoor kunnen wij de mogelijkheid bieden aan professionals om zich te laten verlonen voor een opdracht via BlueTrail. The Compliance Factory heeft een speciale uitzendonderneming opgericht om het hele proces bij dergelijke inzetten te ondersteunen en alles zo goed en specialistisch mogelijk in te kunnen regelen.

Payroll

Bij payrolling wordt er een uurtarief afgesproken tussen BlueTrail en de kandidaat. Vanuit dit uurtarief zullen alle kosten betaald moeten worden. Het grote verschil met freelance is dat er niet gefactureerd wordt door de kandidaat, maar dat de volledige administratie verzorgd wordt en dat maandelijks alle afdrachten aan de Belastingdienst en UWV gedaan worden. Wanneer je op basis van payrolling werkt heb je recht op het aanvragen van een uitkering als de werkzaamheden beëindigd zijn en er worden niet aansluitend (betaalde) werkzaamheden verricht in een nieuwe opdracht.

bemiddeling_zzp_freelance

Pensioenregeling StiPP

Het pensioenfonds StiPP verzorgt de pensioenregeling voor de flexbranche. StiPP is een stichting en dat betekent dat het belang van de kandidaat voorop staat en niet het behalen van winst. Deze pensioenregeling vanuit de werkgever/BlueTrail is als volgt:

  1. Eerste 6 maanden geen pensioen.
  2. Tussen 6 en 18 maanden 2,8% van het salaris als pensioen.
  3. Vanaf 18 maanden 12% pensioen verdeeld in 8% vanuit de werkgever en 4% bijdrage vanuit de werknemer.

Coaching & begeleiding

Gedurende de looptijd van de opdracht hebben de professionals veel contact met onze fieldmanager. Zij begeleidt de professionals tijdens de opdracht en is de schakel tussen klant – BlueTrail – kandidaat. Daarnaast ondersteunt zij professionals in hun ontwikkeling d.m.v. coaching. Wanneer een opdracht eindigt zal zij zich inzetten om, samen met collega’s, de professional te herplaatsen.

Meet fieldmanager Sandra

Always on trackto the perfect match

Bluetrail carriere match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!