Tijdelijke Arbeidsovereenkomst

Tijdelijke arbeidsovereenkomst

Op projectbasis

Tijdelijke arbeidsovereenkomst op projectbasis (TAO)

In verband met de uitvoering van een opdracht komt de kandidaat tijdelijk in dienst op projectbasis. Hiervoor zal de ABU CAO voor het uitzendwezen gehanteerd worden.

Uitgangspunt is dat er maandelijks een vast bedrag betaald wordt als salaris (rond de 25e van iedere maand) en dat er later een verrekening plaats zal vinden. Daarnaast worden er reiskosten vergoed op basis van kilometers en is een (wettelijke) pensioenregeling (StiPP) van toepassing. Verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn niet van toepassing zoals ziektekostenverzekering, 13e maand, etc.

Betrokken

Betrouwbaar

Transparant

The Compliance Factory

BlueTrail heeft een nauwe samenwerking met The Compliance Factory (www.thecompliancefactory.nl) voor inzetten op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst op projectbasis en payrolling. Hierdoor kunnen wij de mogelijkheid bieden aan professionals om zich te laten verlonen voor een opdracht via BlueTrail. The Compliance Factory heeft een speciale uitzendonderneming opgericht om het hele proces bij dergelijke inzetten te ondersteunen en alles zo goed en specialistisch mogelijk in te kunnen regelen.

Detachering op basis van payroll

Bij payrolling wordt er een uurtarief afgesproken tussen BlueTrail en de kandidaat. Vanuit dit uurtarief zullen alle kosten betaald moeten worden. Het grote verschil met freelance is dat er niet gefactureerd wordt door de kandidaat, maar dat de volledige administratie verzorgd wordt en dat maandelijks alle afdrachten aan de Belastingdienst en UWV gedaan worden. Wanneer je op basis van payrolling werkt heb je recht op het aanvragen van een uitkering als de werkzaamheden beëindigd zijn en er worden niet aansluitend (betaalde) werkzaamheden verricht in een nieuwe opdracht.

Pensioenregeling StiPP

Het pensioenfonds StiPP verzorgt de pensioenregeling voor de flexbranche. StiPP is een stichting en dat betekent dat het belang van de kandidaat voorop staat en niet het behalen van winst. Deze pensioenregeling vanuit de werkgever/BlueTrail is als volgt:

Direct vanaf de start 12% pensioen verdeeld in 8% vanuit de werkgever en 4% bijdrage vanuit de werknemer.

bemiddeling_zzp_freelance

Coaching en begeleiding door onze Fieldmanagers

Gedurende de looptijd van de opdracht hebben de professionals veel contact met ons Fieldmanagement team. Zij begeleiden de professionals tijdens de opdracht en zijn de schakel tussen klant – BlueTrail – kandidaat. Daarnaast ondersteunen zij professionals in hun ontwikkeling d.m.v. coaching. Wanneer een opdracht eindigt zullen zij zich inzetten om, samen met collega’s, de professional te herplaatsen.

MEET FIELDMANAGER SANDRA
Bluetrail carriere match

Klaar voor een nieuwe opdracht of de volgende stap in jouw carrière?

Ben je een hoogopgeleide zzp’er of professional en wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail.

Wij zijn always on track to the perfect match en die perfecte match is dan ook ons handelsmerk. Daarbij kijken we verder dan je werkervaring en kennis. Want jij als persoon bent minstens zo belangrijk bij een perfecte match.

Zzp’ers en professionals die via BlueTrail werken zijn blij met onze mentaliteit, want afspraak is altijd afspraak. We nemen je een hoop werk uit handen. Terwijl jij doet wat je leuk vindt, zorgen wij voor alle administratieve zaken. En dat je snel betaald wordt natuurlijk!

Always on track to the perfect match