Diversiteit

Diversiteit

en exclusiviteit bij BlueTrail

Diversiteit

Een inclusief recruitmentbeleid, open en transparant, versterkt de diversiteit op de werkvloer. Hierdoor kunnen wij de juiste professionals aan te trekken. Wij kijken naar kwaliteiten en bemiddelen altijd de meeste geschikte professionals voor opdrachten. BlueTrail trekt voor haar relaties en opdrachtgevers actief talenten aan met verschillende achtergronden en kenmerken. Kandidaten die voldoen aan de functie-voorwaarden en die een representatieve afspiegeling zijn van de maatschappij. Deze eerlijke en inclusieve aanpak kent o.a. de volgende componenten.

BlueTrail heeft een eigen diversiteitsteam

Wij hebben een team opgezet dat impulsen geeft aan de diversiteit inclusie bij onszelf en bij onze klanten. Met een vast team versnellen we onze expertise, werken we beter samen en leren we van elkaar. Alles in het streven om samen te werken aan een werkvloer waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn met als doel iedereen in zijn/haar kracht te laten functioneren en te ontwikkelen.

BlueTrail voorkomt actief vooringenomenheid

Wij herkennen in de markt dat mails van een professional met een Nederlandse naam vaker geopend worden dan mails met een buitenlands klinkende afzender. Naast ons eigen beleid trainen we de recruiters om dit niet te doen via cursussen die helpen om vooroordelen weg te nemen. Het is belangrijk om te kiezen voor het profiel dat optimaal past bij de gewenste bedrijfscultuur.

Always on track to the perfect match

Bluetrail carriere match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!