Diversiteit

Diversiteit

en inclusiviteit bij BlueTrail

Diversiteit

Een inclusief recruitmentbeleid, open en transparant, versterkt de diversiteit op de werkvloer. Hierdoor kunnen wij de juiste professionals aan te trekken. Wij kijken naar kwaliteiten en bemiddelen altijd de meeste geschikte professionals voor opdrachten. BlueTrail trekt voor haar relaties en opdrachtgevers actief talenten aan met verschillende achtergronden en kenmerken. Kandidaten die voldoen aan de functie-voorwaarden en die een representatieve afspiegeling zijn van de maatschappij. Deze eerlijke en inclusieve aanpak kent o.a. de volgende componenten.

BlueTrail heeft een eigen diversiteitsteam

Wij hebben een team opgezet dat impulsen geeft aan de diversiteit inclusie bij onszelf en bij onze klanten. Met een vast team versnellen we onze expertise, werken we beter samen en leren we van elkaar. Alles in het streven om samen te werken aan een werkvloer waar iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn met als doel iedereen in zijn/haar kracht te laten functioneren en te ontwikkelen.

BlueTrail voorkomt actief vooringenomenheid

Wij herkennen in de markt dat mails van een professional met een Nederlandse naam vaker geopend worden dan mails met een buitenlands klinkende afzender. Naast ons eigen beleid trainen we de recruiters om dit niet te doen via cursussen die helpen om vooroordelen weg te nemen. Het is belangrijk om te kiezen voor het profiel dat optimaal past bij de gewenste bedrijfscultuur.

Bluetrail carriere match

Klaar voor een nieuwe opdracht of de volgende stap in jouw carrière?

Ben je een hoogopgeleide zzp’er of professional en wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail.

Wij zijn always on track to the perfect match en die perfecte match is dan ook ons handelsmerk. Daarbij kijken we verder dan je werkervaring en kennis. Want jij als persoon bent minstens zo belangrijk bij een perfecte match.

Zzp’ers en professionals die via BlueTrail werken zijn blij met onze mentaliteit, want afspraak is altijd afspraak. We nemen je een hoop werk uit handen. Terwijl jij doet wat je leuk vindt, zorgen wij voor alle administratieve zaken. En dat je snel betaald wordt natuurlijk!

Always on track to the perfect match