Freelance

Freelance

Detachering

Detachering als freelancer / zzp'er

BlueTrail biedt de mogelijkheid aan om bij veel opdrachten als Freelancer te worden ingezet. Hiervoor zal een door de Belastingdienst goedgekeurde Modelovereenkomst gebruikt worden. Deze Modelovereenkomst is afkomstig van de Bovib (Branche organisatie voor Intermediairs en Brokers). Er wordt maandelijks gefactureerd vanuit de eigen onderneming (Eenmanszaak, VOF, BV, etc.) aan BlueTrail. Alle bedragen zijn altijd exclusief BTW. Normaal gesproken zijn de bedragen altijd inclusief reis- en verblijfkosten op basis van woon-werk. Indien er naar andere locaties gereisd moet worden dan kunnen daar separate afspraken over worden gemaakt.

Betrokken

Betrouwbaar

Transparant

Online portal voor een snelle administratieve afhandeling

Voor een snelle afwikkeling van de contractuele administratie maken wij gebruik van een online portal. Via deze portal kunnen benodigde documenten geüpload worden en kan de backoffice alles controleren en verwerken. Overeenkomsten ondertekenen we ook digitaal, dus hier hebben we geen printers en scanners voor nodig! Gewerkte uren worden ook in deze online portal ingevoerd en we werken met reversed billing waardoor je zelf geen facturen hoeft te sturen.

Een betalingstermijn afgestemd op jouw wensen

De betaaltermijn kan variëren per opdracht en soms worden er betaaltermijnen gehanteerd die slecht uit kunnen komen. BlueTrail volgt altijd de betaaltermijn van de klant, maar als extra service biedt BlueTrail de mogelijkheid om jouw factuur eerder uit te laten betalen tegen een acceptabele vergoeding. Hierdoor kunnen betaaltermijnen versneld worden naar 15 dagen of 30 dagen. Maatwerk hierin is ook een mogelijkheid, wij zullen dan met elkaar overleggen wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Coaching en begeleiding door onze Fieldmanagers

Gedurende de looptijd van de opdracht hebben de professionals veel contact met ons Fieldmanagement team. Zij begeleiden de professionals tijdens de opdracht en zijn de schakel tussen klant – BlueTrail – kandidaat. Daarnaast ondersteunen zij professionals in hun ontwikkeling d.m.v. coaching. Wanneer een opdracht eindigt zullen zij zich inzetten om, samen met collega’s, de professional te herplaatsen.

MEET FIELDMANAGER SANDRA
bemiddeling_zzp_freelance

Advies over je verzekeringen?

Risico’s, verzekeringen en financiële vraagstukken. Je weet dat het belangrijk is, maar het is niet waar jij je als freelancer mee bezig wil houden. Wij van BlueTrail willen jou hier graag in faciliteren. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Quintes Verzekeren en Risicobeheer te Aalsmeer, een onafhankelijk financieel dienstverlener met vestigingen door heel Nederland.

De Quintes adviseur inventariseert jouw behoeften en analyseert de risico’s binnen je bedrijf. Samen met jou wordt er in kaart gebracht wat er speelt in je onderneming en privésituatie. Op basis van die analyse krijg jij een advies op maat: een Persoonlijk Risicoanalyse Rapport. Dit biedt Quintes jou kosteloos, zonder enige verplichting aan.

Al jarenlang adviseert Quintes iedere dag allerlei verschillende soorten ondernemers. Wil jij ook een advies op maat? Bezoek de website of neem contact op via de mail met adviseur Tim Zieren.

Bluetrail carriere match

Klaar voor een nieuwe opdracht of de volgende stap in jouw carrière?

Ben je een hoogopgeleide zzp’er of professional en wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail.

Wij zijn always on track to the perfect match en die perfecte match is dan ook ons handelsmerk. Daarbij kijken we verder dan je werkervaring en kennis. Want jij als persoon bent minstens zo belangrijk bij een perfecte match.

Zzp’ers en professionals die via BlueTrail werken zijn blij met onze mentaliteit, want afspraak is altijd afspraak. We nemen je een hoop werk uit handen. Terwijl jij doet wat je leuk vindt, zorgen wij voor alle administratieve zaken. En dat je snel betaald wordt natuurlijk!

Always on track to the perfect match