Freelance

Freelance

Detachering

Detachering als freelancer / zzp'er

BlueTrail biedt de mogelijkheid aan om bij veel opdrachten als Freelancer te worden ingezet. Hiervoor zal een door de Belastingdienst goedgekeurde Modelovereenkomst gebruikt worden. Deze Modelovereenkomst is afkomstig van de Bovib (Branche organisatie voor Intermediairs en Brokers). Er wordt maandelijks gefactureerd vanuit de eigen onderneming (Eenmanszaak, VOF, BV, etc.) aan BlueTrail. Alle bedragen zijn altijd exclusief BTW. Normaal gesproken zijn de bedragen altijd inclusief reis- en verblijfkosten op basis van woon-werk. Indien er naar andere locaties gereisd moet worden dan kunnen daar separate afspraken over worden gemaakt.

Betrokken

Betrouwbaar

Transparant

Versnelde betaling

De betaaltermijn kan variëren per opdracht en soms worden er betaaltermijnen gehanteerd die slecht uit kunnen komen. BlueTrail volgt altijd de betaaltermijn van de klant, maar als extra service biedt BlueTrail de mogelijkheid om jouw factuur eerder uit te laten betalen tegen een acceptabele vergoeding. Hierdoor kunnen betaaltermijnen versneld worden naar 15 dagen of 30 dagen. Maatwerk hierin is ook een mogelijkheid, wij zullen dan met elkaar overleggen wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Online portal

Voor een snelle afwikkeling van de contractuele administratie maken wij gebruik van een online portal. Via deze portal kunnen benodigde documenten geüpload worden en kan de backoffice alles controleren en verwerken. Overeenkomsten ondertekenen we ook digitaal, dus hier hebben we geen printers en scanners voor nodig!

bemiddeling_zzp_freelance

Coaching & begeleiding

Gedurende de looptijd van de opdracht hebben de professionals veel contact met onze fieldmanager. Zij begeleidt de professionals tijdens de opdracht en is de schakel tussen klant – BlueTrail – kandidaat. Daarnaast ondersteunt zij professionals in hun ontwikkeling d.m.v. coaching. Wanneer een opdracht eindigt zal zij zich inzetten om, samen met collega’s, de professional te herplaatsen.

Meet fieldmanager Sandra

Verzekeringsadvies

Als freelancer loop je financiële risico’s die de continuïteit van de onderneming en het welzijn van jou als ondernemer in gevaar kunnen brengen. Uiteraard is het ieders eigen verantwoordelijkheid om de financiële risico’s te overzien en daar waar nodig zelf maatregelen voor te treffen. BlueTrail vindt het van belang om onze betrokkenheid te tonen en freelancers hierbij te faciliteren. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met de Westeinder Adviesgroep. Dit is een onafhankelijk financieel dienstverlener met vestigingen in Aalsmeer en Zoetermeer.

Zij adviseren dagelijks vele ondernemers op het gebied van verzekering gerelateerde oplossingen. Je ontvangt van de specialist van de Westeinder Adviesgroep een Persoonlijk Risicoanalyse Rapport met hierin een helder overzicht van jouw financiële risico’s. Het rapport ontvang je gratis en zonder enige verplichting.

Voor meer informatie over de samenwerking, de door ons gemaakte afspraken en het Persoonlijk Risicoanalyse Rapport bezoek je de website van Westeinder Adviesgroep of neem via e-mail contact op met Tim Zieren.

Always on track to the perfect match

Bluetrail carriere match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!