Werkwijze detachering

Werkwijze detachering
vaste professionals

Onze aanpak gaat verder dan alleen het plaatsen van professionals; wij geloven in intensief contact en begeleiding vanuit onze ervaren business unit manager. Wij zien onze professionals als waardevolle teamleden en streven naar een nauwe samenwerking waarin we hun groei en ontwikkeling bevorderen. Daarmee creëren wij de optimale match tussen hun vaardigheden en de behoeften van onze opdrachtgevers. Ben jij op zoek naar een dynamische en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien? Sluit je dan aan bij ons team en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Betrokken

Betrouwbaar

Transparant

Carolien - Business Unit Manager

 

Als business unit manager, ben ik verantwoordelijk voor het detacheren van vaste professionals op uitdagende opdrachten bij onze opdrachtgevers binnen de overheid. Ik onderhoud intensief contact met onze professionals en begeleid hen gedurende het gehele proces, zowel voorafgaand aan als tijdens een opdracht. 

Ik geloof sterk in het belang van een persoonlijke benadering en het opbouwen van sterke relaties met zowel onze professionals als onze opdrachtgevers. Samen streven we naar succesvolle matches die voldoen aan de behoeften en doelstellingen van beide partijen.

Daarnaast werk ik nauw samen met mijn collega’s van de commerciële afdeling, zodat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Dit stelt me in staat om de professionals op de best mogelijke manier te ondersteunen en te adviseren.

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en je te begeleiden naar spannende nieuwe carrièremogelijkheden binnen de overheid. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om te bespreken hoe we jouw professionele groei kunnen realiseren.

Always on track to the perfect match