Opdrachtgevers

Bemiddeling van de beste professionals

Neem contact op
Swoosh-headers

FOLLOW THE BLUETRAIL

Dynamisch, persoonlijk en transparant in elke stap

BlueTrail is een dynamische organisatie waar we inspelen op de behoefte van onze opdrachtgevers en professionals. De beste match, het commitment van de professional, verificatie van jullie vereisten en een transparante aanpak staan centraal.

Intermediair
BlueTrail biedt professionele bemiddeling voor zzp professionals en freelancers, ondersteund door een toegewijd accountteam. We streven naar de perfecte match tussen professional en opdrachtgever, waarbij we nauwlettend kijken naar vaardigheden en persoonlijkheid.
Aanbestedingen
Met een bewezen staat van dienst als betrouwbare partner hebben we meerdere aanbestedingen gewonnen. Ons toegewijde team staat klaar om organisaties te ondersteunen bij het initiëren en beheren van (Europese) aanbestedingen, met expertise en ervaring die garant staan voor succes. Wil je informatie ontvangen of heeft jouw organisatie hulp nodig bij het opstarten van een (Europese) aanbesteding? Neem dan contact op met Ben, onze ervaren adviseur.
Detachering
Bij BlueTrail draait detacheren om dynamiek, persoonlijkheid en de perfecte match. Onze benadering is transparant en persoonlijk, waarbij we niet alleen kijken naar ervaring en kennis, maar ook naar de cultuur van onze opdrachtgevers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Mail Rick
Detavast
Detavast is een naadloze overgang van detachering naar een vaste aanstelling. BlueTrail biedt deze flexibele oplossing aan, waardoor zowel opdrachtgevers als werknemers de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen voordat ze zich aan een langdurige verbintenis verbinden.
Broker dienstverlening
BlueTrail fungeert als betrouwbare tussenpersoon voor organisaties die behoefte hebben aan flexibele personeelsoplossingen. Met onze broker dienstverlening bieden we efficiënte en effectieve ondersteuning bij het vinden en beheren van externe arbeidskrachten.
Compliancy
Wet & regelgeving/certificeringen/100% compliant BlueTrail waarborgt 100% compliance met wet- en regelgeving en certificeringen. Ons team is volledig toegewijd aan het naleven van alle relevante voorschriften, waardoor onze professionals zich kunnen focussen op de uitvoering van de opdracht.

FOLLOW THE BLUETRAIL

Daarom BlueTrail!

Bluetrail-nieuws-1

Persoonlijk contact en heldere communicatie

Bij BlueTrail geloven we in een persoonlijke aanpak waarbij open communicatie en transparantie centraal staan. Alle opdrachtgevers hebben een dedicated BlueTrail accountteam met onder andere een accountmanager, fieldmanager, recruiter en een backoffice medewerker. 

Bluetrail-nieuws-2

Groot netwerk van 30.000 professionals

Ons uitgebreide netwerk met meer dan 30.000 gekwalificeerde professionals stelt ons in staat om snel de juiste professionals te vinden die perfect aansluiten bij de vereisten van de opdracht en cultuur van de opdrachtgever. Wij bieden persoonlijke begeleiding en opleidingsmogelijkheden aan onze professionals, zodat ze altijd het beste van zichzelf kunnen geven. Wij garanderen een aanbiedingsbetrouwbaarheid van meer dan 90%.

BlueTrail Header

Daadkrachtig recruitment team met kennis én passie

De vakspecialisten met ruime ervaring begrijpen de uitdagingen die binnen jouw organisatie spelen en werken nauw samen om de behoeften te vervullen met de best mogelijke professionals. We luisteren naar je wensen, geven duidelijke informatie, rapporteren periodiek en houden je op de hoogte van elke stap in het proces. Elke professional wordt altijd volledig gescreend en spreken we persoonlijk voordat wij ze voorstellen.

BT-50

Compliant aan wet- en regelgeving

We werken compliant met de geldende wet & regelgeving, omdat we geloven dat eerlijkheid en integriteit de basis vormen om een betrouwbare partner te zijn voor onze opdrachtgevers. Zo zijn we NEN-4400 en ISO 9001-2015 gecertificeerd en dragen wij het Bovib keurmerk.

Interne expertise en vaardigheden

Interne expertise en vaardigheden van onze eigen professionals

BlueTrail is niet alleen als intermediair, maar heeft ook bewezen ervaring binnen een breed scala aan sectoren, zoals ICT en project/programmamanagement. Dit zorgt ervoor dat we de unieke behoeften en uitdagingen van de publieke organisaties begrijpen en effectieve oplossingen kunnen bieden.

BT-08

Wij zorgen voor ontzorging en dat de perfecte match gemaakt wordt

Ons doel is niet alleen om een professional te plaatsen, maar om de perfecte match te creëren die zowel jouw behoeften als die van de professional vervult. Wij begeleiden de professionals gedurende de uitvoering van de opdracht en zorgen voor kennisborging met ons uniek ontwikkelde KennisDelingsDocument, waarin werkzaamheden worden  vastgelegd, innovaties gedeeld en algemene kennis overgedragen. Hierdoor garanderen wij een uitvalpercentage van maar 0,8%.

Follow our trail