Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Bemiddeling van de beste professionals!

Diensten

BlueTrail is een dynamische organisatie waar we inspelen op de behoefte van onze professionals en klanten! Wij staan voor een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door onze werkwijze brengen wij een toegevoegde waarde om de perfecte match te vinden. Onze drijfveer is om dagelijks een glimlach op het gezicht van onze professionals en klanten te toveren. Door te blijven innoveren, stimuleren en de beste matches te leveren zijn we een begrip in de markt. Creativiteit stimuleren en trots zijn op wat je doet, dat is waar BlueTrail voor staat!

Met onze expertise helpen we uiteenlopende organisaties door ze de beste professionals aan te bieden. Professionals zijn bij ons aan het goede adres. Wij kijken niet alleen naar de werkervaring en opgedane kennis van een professional, wij kijken ook of er een match is met de cultuur en werkwijze van een opdrachtgever. De door ons ingezette professionals zijn dan ook een visitekaartje voor ons bedrijf. Daarin maken wij als detacheringsbureau het onderscheid. Onze recruiters begeleiden professionals intensief tijdens de sollicitatieprocedure. Na plaatsing begeleidt en coacht onze fieldmanager de professionals.

Waar BlueTrail is gestart als een detacheringsbureau binnen de IT (de naam was in de beginjaren zelfs BlueTrail IT), heeft er in 2014 een switch plaatsgevonden naar meerdere branches. Tegenwoordig zijn wij werkzaam binnen o.a. de overheid en publieke sector, IT, onderwijs, zorg, telecom, civiele, bouw en financiële sector. De missie van BlueTrail is om een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers zonder beperkingen. In dat opzicht is BlueTrail een generalist, aangezien wij onze deskundigheid inzetten voor het invullen van een grote diversiteit aan opdrachten.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Detachering
  • Werving & Selectie
  • Detavast
  • Projecten
  • Aanbestedingen
  • Contractadministratie

Daarom BlueTrail!

1. Expert in detachering binnen diverse sectoren (o.a. de overheid en publieke sector, IT, onderwijs, zorg, telecom, civiele, bouw en financiële sector).
2. Groot netwerk van professionals.
3. Recruitment toppers met kennis én passie.
4. Persoonlijke en transparante benadering.
5. Plaatsingen in heel Nederland.
6. Compliant aan wet- en regelgeving.
7. Wij zorgen dat de perfecte match gemaakt wordt.

Werkwijze

Wij onderscheiden ons van andere detacheringsbureaus door onze unieke werkwijze. Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Hierbij is van belang dat een professional niet alleen matcht qua expertises, maar ook met de cultuur en werkwijze van de opdrachtgever. Onze recruiters leveren maatwerk en gaan persoonlijk op zoek naar mensen met het juiste profiel. Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hanteren eerlijke tarieven, hebben jarenlange relaties met opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor het recruitment vak en wij kennen de markt!

bemiddeling_zzp_freelance