Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Bemiddeling van de beste professionals!

Diensten

BlueTrail is een jong en dynamisch bedrijf waar we inspelen op de behoefte van ons kapitaal, de professionals! Wij staan voor een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door onze werkwijze brengen wij een toegevoegde waarde om de perfecte match te vinden. Onze drijfveer is om dagelijks een glimlach op het gezicht van onze professionals en klanten te toveren. Door te blijven innoveren, stimuleren en de beste matches te leveren zijn we een begrip in de markt. Creativiteit stimuleren en trots zijn op wat je doet, dat is waar BlueTrail voor staat!

BlueTrail is intermediair op het gebied van detachering binnen o.a. de overheid en publieke sector, IT, onderwijs, zorg, telecom en financiële sector. Sinds 2011 zorgen wij voor succesvolle matches tussen kandidaten en opdrachtgevers. Met onze expertise helpen we uiteenlopende organisaties door ze de beste professionals aan te bieden. Professionals zijn bij ons aan het goede adres. Wij kijken niet alleen naar de werkervaring en opgedane kennis van een professional, wij kijken ook of er een match is met de cultuur en werkwijze van een opdrachtgever. De door ons ingezette professionals zijn dan ook een visitekaartje voor ons bedrijf. Daarin maken wij als detacheringsbureau het onderscheid.

Onze recruiters begeleiden professionals intensief tijdens de sollicitatieprocedure. Ook na plaatsing onderhouden wij nauw contact met zowel de professionals als onze klanten.

Daarom BlueTrail!

 1. Expert in detachering binnen diverse sectoren (o.a. de overheid en publieke sector, IT, onderwijs, zorg, telecom en financiële sector).
 2. Groot netwerk van professionals.
 3. Recruitment toppers met kennis én passie.
 4. Persoonlijke en transparante benadering.
 5. Plaatsingen in heel Nederland.
 6. Compliant aan wet- en regelgeving.
 7. Wij zorgen dat de perfecte match gemaakt wordt.

Onze dienstverlening

Bestaat uit:

 • Detachering
 • Werving & Selectie
 • Detavast
 • Projecten
 • Aanbestedingen
 • Contractadministratie

Werkwijze

Wij onderscheiden ons van andere detacheringsbureaus door onze unieke werkwijze. Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Hierbij is van belang dat een professional niet alleen matcht qua expertises, maar ook met de cultuur en werkwijze van de opdrachtgever. Onze recruiters leveren maatwerk en gaan persoonlijk op zoek naar mensen met het juiste profiel. Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hanteren eerlijke tarieven, hebben jarenlange relaties met opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor het recruitment vak en wij kennen de markt!

bluetrail-vacatures-bovib-keurmerk
bluetrail-certificaat NEN
bluetrail-vacatures-gpdr-keurmerk
bovib-keurmerk

Ben je benieuwd?

Dagelijks plaatsen wij tientallen vacatures in uiteenlopende sectoren en specialismen. Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Bekijk dan onze actuele vacatures!

Bluetrail carriere match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!