Follow the BlueTrail

Detachering van onze eigen professionals

Swoosh-headers

Discover your BlueTrail

Flexibiliteit en ontwikkeling

Wil je flexibiliteit in je carrière terwijl je geniet van de voordelen van een gestructureerde arbeidsomgeving? Word deel van ons BlueTrail team!

Onze BlueTrail Professionals zijn bij ons in dienst en worden op diverse uitdagende opdrachten geplaatst bij onze gewaardeerde opdrachtgevers. Wij beschouwen onze professionals als waardevolle teamleden en streven naar een goede samenwerking waarin we de groei en ontwikkeling kunnen bevorderen. Daarmee creëren wij de optimale match tussen de expertise en ervaring van de professional en de behoeften van onze opdrachtgevers.

Voordelen detachering

Follow the BlueTrail

Detachering bij BlueTrail:

  • Maandelijks vast salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioensregeling via StiPP
  • Een bijdrage aan je zorgverzekering
  • Wij zorgen voor de volledige administratie en belastingen
  • Ontwikkelbudget: jouw groei en ontwikkeling staat voorop
  • Ook als er even geen opdracht is wordt jij doorbetaald
  • Werken via BlueTrail betekent dat je ook kunt genieten van onze wekelijkse borrels en de leukste bedrijfsuitjes & incentives!

Profiteer van alle voordelen!

Neem contact op

Kies voor BlueTrail

Onze weg naar jouw nieuwe carrière

Bluetrail-nieuws-1

Stabiele werkgever met een heldere visie

We bieden onze BlueTrail professionals langdurige en uitdagende trajecten bij gerenommeerde opdrachtgevers. Je ontvangt een vast salaris. Zo kan jij je richten op je werk, zonder je druk te maken over jouw financiën.

Bluetrail-nieuws-2

Netwerk & ontwikkeling

Onze professionals krijgen toegang tot een breed netwerk en opties voor scholing en ontwikkeling. Daarbij kijken we altijd naar de individuele ambities en doelen. Gedurende het hele proces begeleiden wij jou persoonlijk. Hiermee willen we jou op de best mogelijke manier ondersteunen en adviseren.

Rick van Lent

Coaching en begeleiding

Wij zullen je ook gedurende de looptijd van je opdracht ondersteunen. Ons fieldmanagement team begeleidt en ondersteunt je om succesvol te zijn gedurende je opdracht. We bieden je ook de kans om te sparren met andere professionals en gelijkgestemden, bijvoorbeeld tijdens onze kennissessies. We zijn toegewijd aan jouw professionele ontwikkeling en staan klaar om te helpen.

Bluetrail-nieuws-4

Volledige ontzorging & flexibilteit

Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende jouw traject. We ontzorgen bij acquisitie, onderhandelingen en administratieve taken, zoals facturatie en contractbeheer. Zo ervaar je als professional meer vrijheid en kun jij je focussen op je expertise en je verder ontwikkelen.

Follow our trail