DETACHERING

Detachering van
vaste professionals

Bij BlueTrail zetten we ook vaste professionals in op diverse opdrachten van onze gewaardeerde opdrachtgevers. Onze toegewijde professionals, die bij ons in dienst zijn, brengen expertise en ervaring mee om aan de specifieke behoeften van onze opdrachtgevers te voldoen. We streven naar langdurige samenwerkingen waarbij we de perfecte match maken tussen professional en opdracht, waarbij we de professional een stabiele en ondersteunende werkomgeving bieden. Ons doel is om de juiste professionals op uitdagende projecten te plaatsen, waardoor zowel onze opdrachtgevers als professionals kunnen groeien en excelleren.

Betrokken

Betrouwbaar

Transparant

DETACHERING

Onze aanpak gaat verder dan alleen het plaatsen van professionals; wij geloven in intensief contact en begeleiding vanuit onze ervaren business unit manager.

HET TEAM

Ons team bestaat uit een dynamisch en gemotiveerd gezelschap van experts die hun kennis en ervaring willen delen en nieuwe uitdagingen willen aangaan.

VACATURES

Ontdek onze diverse mogelijkheden en vind de perfecte match tussen jouw vaardigheden en de opdrachten bij onze opdrachtgevers.

Always on track to the perfect match