Professionals

Professionals

De juiste mensen op de juiste plek!

BlueTrail is de eerste stap naar de perfecte match!

BlueTrail is een dynamisch bedrijf waar we inspelen op de behoefte van ons kapitaal, de professionals! Wij staan voor een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door onze werkwijze brengen wij een toegevoegde waarde om de perfecte match te vinden.

Onze drijfveer is om dagelijks een glimlach op het gezicht van onze professionals en klanten te toveren. Door te blijven innoveren, stimuleren en de beste matches te leveren zijn we een begrip in de markt. Creativiteit stimuleren en trots zijn op wat je doet, dat is waar BlueTrail voor staat!

Wij bemiddelen professionals op basis van freelance, een tijdelijke arbeidsovereenkomst, payrolling of inhuur bij derden.

Betrokken

Betrouwbaar

Transparant

Onze weg naar een succesvolle plaatsing

De detacheringsmarkt is een zeer beweeglijke markt. BlueTrail onderscheidt zich middels een team van recruitment professionals die een persoonlijke benadering hanteren. Volledige transparantie in alle opzichten staat bij ons altijd voorop! De gedegen en gedetailleerde manier van voorstellen vormt de basis voor ons succes. Dit is terug te zien in onze procedure.

MEET OUR TEAM

De gaafste opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers

De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid van een detacheerder naar een intermediair met opdrachtgevers in verschillende branches. We matchen onze freelance professionals aan interim opdrachten binnen de volgende specialismes.

LEES MEER OVER ONZE OPDRACHTEN

Bemiddeling

BlueTrail bemiddelt professionals op basis van freelance, een tijdelijke arbeidsovereenkomst, payrolling of inhuur bij derden. Samen kijken we wat het beste bij jou en jouw situatie past zodat jij zorgeloos aan de opdracht kan beginnen.

LEES MEER OVER ONZE BEMIDDELING

Young Professionals

Ben je (net) afgestudeerd en ambieer je een carrière als freelancer? Dan zit je bij BlueTrail goed! Wij zijn een jong en dynamisch detacheringbureau binnen o.a. de overheid en publieke sector, IT, onderwijs, zorg, telecom, civiele en bouw en financiële sector. Sinds 2011 zorgen wij voor succesvolle matches tussen kandidaten en opdrachtgevers.

LEES ER HIER MEER OVER

Tips & Tricks

You will never get a second chance to make a first impression; Een eerste indruk kun je maar één keer maken. BlueTrail helpt jou hierbij met tips & tricks.

BEKIJK ONZE TIPS & TRICKS
Bluetrail carriere match

Klaar voor een nieuwe opdracht of de volgende stap in jouw carrière?

Ben je een hoogopgeleide zzp’er of professional en wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail.

Wij zijn always on track to the perfect match en die perfecte match is dan ook ons handelsmerk. Daarbij kijken we verder dan je werkervaring en kennis. Want jij als persoon bent minstens zo belangrijk bij een perfecte match.

Zzp’ers en professionals die via BlueTrail werken zijn blij met onze mentaliteit, want afspraak is altijd afspraak. We nemen je een hoop werk uit handen. Terwijl jij doet wat je leuk vindt, zorgen wij voor alle administratieve zaken. En dat je snel betaald wordt natuurlijk!

Always on track to the perfect match