Professionals

Professionals

De juiste mensen op de juiste plek!

BlueTrail is de eerste stap naar de perfecte match

BlueTrail is een jong en dynamisch bedrijf waar we inspelen op de behoefte van ons kapitaal, de professionals! Wij staan voor een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door onze werkwijze brengen wij een toegevoegde waarde om de perfecte match te vinden.

Onze drijfveer is om dagelijks een glimlach op het gezicht van onze professionals en klanten te toveren. Door te blijven innoveren, stimuleren en de beste matches te leveren zijn we een begrip in de markt. Creativiteit stimuleren en trots zijn op wat je doet, dat is waar BlueTrail voor staat!

Wij bemiddelen professionals op basis van freelance, een tijdelijke arbeidsovereenkomst, payrolling of inhuur bij derden.

Onze

branche-ervaring:

  • Overheid
  • Gemeentes
  • Onderwijs
  • IT

Werkwijze

De detacheringsmarkt is een zeer beweeglijke markt. BlueTrail onderscheidt zich middels een team van recruitment professionals die een persoonlijke benadering hanteren. Volledige transparantie in alle opzichten staat bij ons altijd voorop! De gedegen en gedetailleerde manier van voorstellen vormt de basis voor ons succes. Dit is terug te zien in onze procedure.

STAP 1

Jouw sollicitatie, wij nemen contact met je op!

STAP 2

We nemen de tijd om telefonisch jouw kandidatuur te bespreken.

STAP 3

Het gesprek, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

STAP 4

Is er een klik, dan bespreken we de voorwaarden.

Bluetrail carriere match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!