Professionals

De juiste professionals op de juiste plek

alle opdrachten
Swoosh-headers

Welke route je ook kiest

Wij blijven betrokken tot het einde

Bij BlueTrail zijn wij niet de hoofdpersoon, maar ben jij dat. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw BlueTrail, en die is voor iedereen anders. We kijken wat het beste bij jou en jouw situatie past zodat jij zorgeloos aan de opdracht kan beginnen. Wij staan voor een persoonlijke benadering met een heldere en transparante aanpak.

Swoosh-content blok-boven

Start jouw trail

Ervaar een succesvolle carrière

Uitgebreid netwerk met carrièrekansen

Onze professionals krijgen toegang tot een breed scala aan uitdagende carrièremogelijkheden, waarbij we altijd kijken naar de individuele ambities en doelen. Wekelijks publiceren wij meer dan 100 nieuwe zzp opdrachten, met name in de IT en project/programmamanagement waarbij wij bij vele preferred suplier zijn.

Volledige ontzorging & vrijheid

Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende jouw opdracht. We ontzorgen bij acquisitie, onderhandelingen en administratieve taken, zoals facturatie en contractbeheer. Daarnaast bieden wij de begeleiding gedurende jouw opdracht. Zo ervaar je als professional meer vrijheid en kun jij je focussen op de uitvoering van de opdracht.

Stabiele overeenkomsten

We bieden professionals langdurige, uitdagende en stabiele opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers binnen de overheid, gemeenten, uitvoeringsorganisaties en samenwerkingsverbanden. 100% compliant met de geldende wet- en regelgeving.

neem contact op
Swoosh-content blok-onder
ZZP Professionals BlueTrail

Follow your trail

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière?

Zet de volgende stap in jouw TRAIL. Ontdek nieuwe kansen en uitdagende opdrachten door je bij ons in te schrijven. Wij kijken naar jou als persoon, wat verder gaat dan je werkervaring en kennis.

Als professional sta jij bij ons op nummer 1. Ons team heeft een passie voor het vinden van de beste matches en daarbij willen we zoveel mogelijk werk uit jouw handen nemen. Terwijl jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent, ontzorgen wij jou in de administratieve zaken.

inschrijvenAlle opdrachten

Ervaringen met BlueTrail

They already follow the BlueTrail

Voor deze professionals hebben wij al de perfecte match gevonden. Waar wacht jij nog op?

Follow our trail