Young professionals

Young professionals

Start je carrière goed!

Young Professionals

Ben je (net) afgestudeerd en ambieer je een carrière als freelancer? Dan zit je bij BlueTrail goed! Wij zijn een jong en dynamisch detacheringbureau binnen o.a. de overheid en publieke sector, IT, onderwijs, zorg, telecom en financiële sector. Sinds 2011 zorgen wij voor succesvolle matches tussen kandidaten en opdrachtgevers.

BlueTrail is een organisatie waarbij persoonlijke benadering, transparantie en plezier hoog in het vaandel staat. Onze recruiters helpen jou niet alleen aan een leuke en uitdagende opdracht, ze geven je ook de nodige know-how die je kunt toepassen in je functie. En dat houdt niet op nadat je een opdracht hebt gescoord! Daarin maken wij als detacheringsbureau het onderscheid.

Persoonlijke aandacht en ontwikkeling

Wij kijken verder dan jouw CV, wij kijken ook naar jou als persoon. Wij kijken of er een match is tussen een young professional en de cultuur en werkwijze van een opdrachtgever. Wij beschouwen de door ons ingezette professionals dan ook als een visitekaartje voor ons bedrijf. Wij hebben een intensief begeleidingstraject waarin we young professionals op weg helpen en zetten ons in voor persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat je op één lijn zit met de opdrachtgever en dat tegelijkertijd jouw eigen talenten ontwikkeld worden.

Wij grijpen de uitdaging om geschikte (starter)functies voor Young Professionals te vinden met beide handen aan. Hierin kijken we naar opdrachten waarin jij optimaal tot jouw recht komt en waarin jij kan shinen! Met BlueTrail heb je een partner die ervaring in en kennis van de arbeidsmarkt heeft. Onze mensenkennis zetten wij in om de perfecte match te maken voor zowel de Young Professionals als de opdrachtgevers.

Always on track
to the perfect match

Bluetrail carriere match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!