Young professionals

Young Professionals

BlueTrail helpt je op weg

BlueTrail is de eerste stap naar de perfecte match!

BlueTrail is een dynamisch bedrijf waar we inspelen op de behoefte van ons kapitaal, de professionals! Wij staan voor een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door onze werkwijze brengen wij een toegevoegde waarde om de perfecte match te vinden.

Onze drijfveer is om dagelijks een glimlach op het gezicht van onze professionals en klanten te toveren. Door te blijven innoveren, stimuleren en de beste matches te leveren zijn we een begrip in de markt. Creativiteit stimuleren en trots zijn op wat je doet, dat is waar BlueTrail voor staat!

Wij bemiddelen professionals op basis van freelance, een tijdelijke arbeidsovereenkomst, payrolling of inhuur bij derden.

Young Professionals

Ben je (net) afgestudeerd en ambieer je een carrière als freelancer? Dan zit je bij BlueTrail goed! Wij zijn een dynamisch detacheringbureau binnen o.a. de overheid en publieke sector, IT, onderwijs, zorg, telecom, civiele en bouw en financiële sector. Sinds 2011 zorgen wij voor succesvolle matches tussen professionals en opdrachtgevers. Wij ontvangen regelmatig aanvragen van klanten waar starters geplaatst kunnen worden. Voor deze vacatures bemiddelen we young professionals uit ons bestand. Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van professionals en wij begeleiden hen bij het zetten van de eerste stap naar een succesvolle en leerzame carrière.

BlueTrail is een organisatie waarbij persoonlijke benadering, transparantie en plezier hoog in het vaandel staat. Onze recruiters helpen jou niet alleen aan een leuke en uitdagende opdracht, ze geven je ook de nodige know-how die je kunt toepassen in je functie. En dat houdt niet op nadat je een opdracht hebt gescoord! Daarin maken wij als detacheringsbureau het onderscheid.

Persoonlijke aandacht en ontwikkeling

Wij kijken verder dan jouw CV, wij kijken ook naar jou als persoon. Wij kijken of er een match is tussen een young professional en de cultuur en werkwijze van een opdrachtgever. Wij beschouwen de door ons ingezette professionals dan ook als een visitekaartje voor ons bedrijf. Wij hebben een intensief begeleidingstraject waarin we young professionals op weg helpen en zetten ons in voor persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat je op één lijn zit met de opdrachtgever en dat tegelijkertijd jouw eigen talenten ontwikkeld worden. Wij zullen er dan ook alles aan doen om hier een positieve bijdrage te leveren.

Wij grijpen de uitdaging om geschikte (starter)functies voor young professionals te vinden met beide handen aan. Hierin kijken we naar opdrachten waarin jij optimaal tot jouw recht komt en waarin jij kan shinen! Met BlueTrail heb je een partner die ervaring in en kennis van de arbeidsmarkt heeft. Onze mensenkennis zetten wij in om de perfecte match te maken voor zowel de young professionals als de opdrachtgevers.

Bluetrail carriere match

Klaar voor een nieuwe opdracht of de volgende stap in jouw carrière?

Ben je een hoogopgeleide zzp’er of professional en wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail.

Wij zijn always on track to the perfect match en die perfecte match is dan ook ons handelsmerk. Daarbij kijken we verder dan je werkervaring en kennis. Want jij als persoon bent minstens zo belangrijk bij een perfecte match.

Zzp’ers en professionals die via BlueTrail werken zijn blij met onze mentaliteit, want afspraak is altijd afspraak. We nemen je een hoop werk uit handen. Terwijl jij doet wat je leuk vindt, zorgen wij voor alle administratieve zaken. En dat je snel betaald wordt natuurlijk!

Always on track to the perfect match