Aanmelden leveranciers

Leverancierspagina

Aanmelden leveranciers

Tariq - Accountmanager / Recruiter

 

Als accountmanager van leveranciers ligt mijn passie in het opzetten en verbeteren van leveranciersmanagementprocessen. Als onderdeel van mijn werk ben ik toegewijd aan het creëren van sterke zakelijke relaties met leveranciers, het stroomlijnen van toeleveringsketens en het waarborgen van efficiëntie en kwaliteit.

Bij BlueTrail ben ik vastbesloten om innovatieve benaderingen te gebruiken om leveranciersmanagement te optimaliseren en waarde toe te voegen aan de organisatie. Daarnaast ben ik als accountmanager en recruiter verantwoordelijk voor het identificeren van talent, het beheren van relaties met klanten en het succesvol matchen van kandidaten met de juiste carrièremogelijkheden. Mijn passie voor efficiënt leveranciersmanagement komt samen met mijn rol als bemiddelaar tussen talent en bedrijven.

Het is mijn missie om bij te dragen aan het succes van BlueTrail, terwijl ik mijn eigen persoonlijke ontwikkeling nastreef. Bij BlueTrail zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe en waardevolle samenwerkingen.

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van mogelijkheden tot samenwerking, nodig ik je uit om mij te contacteren. Ik kijk ernaar uit om te bespreken hoe we kunnen samenwerken voor een wederzijds succes.

"*" geeft vereiste velden aan

Vakgebied

Wij investeren in groei en ontwikkeling.
Jouw succes is ons succes!

 

Always on track to the perfect match