Werken bij BlueTrail

Werken bij BlueTrail

Join our team!

Werken bij BlueTrail

BlueTrail is een snelgroeiend bedrijf in Alphen aan den Rijn met een duidelijke visie en missie. Als werknemer bij BlueTrail werk je met de leukste collega’s in een innovatieve werkomgeving. Werkplezier en vrijheid voor creativiteit staan bij ons voorop! Wij komen graag in contact met enthousiaste talenten die ons team willen komen versterken. Wil jij onderdeel uitmaken van ons succes? Bekijk dan onze openstaande vacatures of stuur je cv op voor een open sollicitatie.

Als Junior Recruiter start je onder begeleiding met recruitment werkzaamheden en wordt je opgeleid om zelfstandig aan de slag te gaan met het zoeken naar de juiste professionals voor onze openstaande vacatures.

Als Administratief Medewerker Backoffice ben je onderdeel van- en ondersteun je het gehele Backoffice team. De Backoffice is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het voeren van de complete administratie van meerdere organisaties.

Als recruiter houd jij je bezig met het zoeken naar de juiste professionals binnen het vakgebied ICT voor de openstaande vacatures van onze opdrachtgevers. Dit doe je met de nieuwste tools en ondersteunende systemen.

STAP 1

Jouw sollicitatie, wij nemen contact met je op!

STAP 2

We nemen de tijd om telefonisch jouw kandidatuur te bespreken.

STAP 3

Het gesprek, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

STAP 4

Is er een klik, dan bespreken we de voorwaarden.