Werken bij BlueTrail

Werken bij BlueTrail

Join our team!

Werken bij BlueTrail

BlueTrail is een snelgroeiend bedrijf in Alphen aan den Rijn met een duidelijke visie en missie. Als werknemer bij BlueTrail werk je met de leukste collega’s in een innovatieve werkomgeving. Werkplezier en vrijheid voor creativiteit staan bij ons voorop! Wij komen graag in contact met enthousiaste talenten die ons team willen komen versterken. Wil jij onderdeel uitmaken van ons succes? Bekijk dan onze openstaande vacatures of stuur je cv op voor een open sollicitatie.

Als Marketing Specialist werk je samen met de collega’s binnen onze organisatie. Je volgt actief trends en ontwikkelingen in de markt om snel in te kunnen spelen op (toekomstige) veranderingen. Daarnaast zet je campagnes op, zowel online als offline.

Je bent betrokken bij de bedrijfsvoering en draag je de volledige verantwoordelijkheid binnen de detacheringstak. Je werkt aan de persoonlijke ontwikkeling van professionals en het operationele en strategische contact met opdrachtgever.

Als Recruiter houd jij je bezig met het zoeken naar de juiste professionals binnen het vakgebied ICT voor de openstaande vacatures van onze opdrachtgevers. Dit doe je met de nieuwste tools en ondersteunende systemen.

Als Fieldmanagement Consultant ben jij, samen met een collega, het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie voor onze ingezette professionals. Het is een ontzettend brede en diverse rol, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng.

Als Junior Recruiter start je onder begeleiding met recruitment werkzaamheden en wordt je opgeleid om zelfstandig aan de slag te gaan met het zoeken naar de juiste professionals voor onze openstaande vacatures.

Als ICT Professional ben je onderdeel van een team van 10 professionals waarin kennis deling en samenwerking bovenaan staan. Bij BlueTrail en wordt je gedetacheerd op verschillende opdrachten bij onze opdrachtgevers.

STAP 1

Jouw sollicitatie, wij nemen contact met je op!

STAP 2

We nemen de tijd om telefonisch jouw kandidatuur te bespreken.

STAP 3

Het gesprek, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

STAP 4

Is er een klik, dan bespreken we de voorwaarden.