The BlueTrail

Onze werkwijze

BlueTrail bemiddelt hoogwaardige en betrouwbare professionals binnen de Rijksoverheid, gemeenten, uitvoeringsorganisaties en samenwerkingsverbanden.

Swoosh-headers

ONTDEK THE BLUETRAIL

Always on track to the perfect match

Wij geloven dat recruitment gaat om het creëren van succesvolle en langdurige relaties.

Wij doen er alles aan om de perfecte matches te vinden, elke dag opnieuw. Ons doel is om zowel de professional als de opdrachtgever volledig te ontzorgen. Wij willen betrouwbare en langdurige relaties opbouwen, waarbij wij een duidelijk en gestroomlijnd proces gebruik voor zowel de professional, leverancier en de opdrachtgever.

De volgende punten staan centraal voor onze werkwijze:

Bluetrail-nieuws-1

Persoonlijk contact

Wij kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar vooral naar jou als persoon. Dit is voor zowel de professional als de opdrachtgever belangrijk, wij willen de juiste match maken! Als we eenmaal de juiste match hebben gevonden, dan begint jouw BlueTrail! Onze fieldmanagers zorgen er persoonlijk voor dat alles succesvol verloopt!

Bluetrail-nieuws-2

Betrouwbaar en resultaatgericht

Naast dat we betrokkenheid heel belangrijk vinden, is transparantie in onze samenwerking met professionals en opdrachtgevers onmisbaar. Afspraak is afspraak. We werken doortastend, snel en concreet. Dankzij onze betrouwbare werkwijze en eerlijke tarieven hebben we mooie jarenlange relaties met opdrachtgevers en professionals. Dit doen we door te blijven innoveren, stimuleren en steeds weer die perfect match te vinden.

gestroomlijnd proces

Een gestroomlijnd proces

Wij begrijpen dat sommige procedures veel tijd kunnen kosten. Door middel van innovaties en digitalisering proberen wij dit proces zo kort mogelijk te maken. Zo kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor alle administratie!

Bluetrail-nieuws-4

Lange termijn visie

We staan voor heldere en transparante communicatie gedurende het hele proces. Ons doel is om jou als professional volledig te ontzorgen, zodat je je kunt focussen op je werk.

BlueTrail Succes

Successen zijn er om gevierd te worden!

Wij zijn trots op onze medewerkers en trots op alle successen die behaald worden. En dat vieren we! Waar we algemeen bekend om staan is dat als we iets vieren, dat groots gebeurd! We sluiten de week elke keer af met onze befaamde vrijdagmiddagborrel, waar natuurlijk ook alle opdrachtgevers en professionals meer dan welkom zijn!

Swoosh-CTA

Follow the BlueTrail

Vind jouw weg naar succes bij BlueTrail

Kies voor BlueTrail & follow the BlueTrail naar de mooiste interim opdrachten, zonder gedoe!

Swoosh-headers

Follow our trail