Follow the blue trail

Over ons

Swoosh-headers

The bluetrail

Betrouwbare partnerschappen zonder beperkingen

BlueTrail bemiddelt gekwalificeerde professionals binnen de Rijksoverheid, gemeenten, uitvoeringsorganisaties en samenwerkingsverbanden. Dit doen wij al sinds 2011. Onze missie is eenvoudig: betrouwbare partnerschappen zonder beperkingen. Cliché, maar waar: van oorsprong zijn we een familiebedrijf en dat merk je in hoe we met elkaar, de opdrachtgevers, professionals en onze leveranciers omgaan. Ze maken stuk voor stuk deel uit van ons BlueTrail team.

Bluetrail

Ontdek the bluetrail

Wij geloven dat recruitment gaat om het creëren van succesvolle en langdurige relaties.

Ons doel is duidelijk: wij streven ernaar om zowel opdrachtgevers als professionals volledig te ontzorgen. Bij BlueTrail gaan we altijd een stap verder en dit merk je. We blijven gedurende het gehele proces betrokken en streven naar langdurige samenwerkingen. Nu denk je waarschijnlijk: dit zegt elk bedrijf. Dat begrijpen we, daarom nodigen we je van harte uit om ons kantoor te bezoeken en persoonlijk kennis te maken met ons team. Zo kun je zelf ervaren wat ons onderscheidt!

 

team bluetrailTeam Professionals
Swoosh-CTA

Verbetering & innovatie

Bij BlueTrail geloven we in voortdurende verbetering en innovatie. We investeren in digitalisering, maar behouden altijd de persoonlijke touch van ons team waar we voor staan. Ons streven is om dé partner te zijn opdrachtgevers en professionals binnen de overheid, gemeenten, uitvoeringsorganisaties en samenwerkingsverbanden. Daarom zijn we voortdurend bezig met het ontdekken van nieuwe innovaties en het uitbreiden en behouden van ons netwerk, alles om onze professionals en opdrachtgevers nog beter te kunnen ontzorgen.

Swoosh-headers

TEAM BLUETRAIL

Ontmoet ons team!

Leonie

Leonie Lek

Backoffice medewerker

Ontmoet ons team
Rick

Rick van Lent

Directeur

Ontmoet ons team
Sandra

Sandra Arends

Fieldmanager

Ontmoet ons team
Tariq

Tariq Wijnants

Recruiter – Accountmanager

Ontmoet ons team
Swoosh-CTA

Follow the BlueTrail

Kom jij bij ons werken?

Wil jij deel uitmaken van ons team? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s, zowel intern als via detachering. Samen ontdekken we jouw BLUETRAIL.

Swoosh-headers

Follow our trail