Our trail

Ervaringen met BlueTrail

Swoosh-headers

The bluetrail

Ontdek John's BlueTrail

Voordat ik bij BlueTrail terecht kwam heb ik ruim 20 jaar met veel plezier als senior project manager voor een grote ICT service provider gewerkt. Vooral grote en complexe ICT en verander projecten gedaan. Maar de laatste jaren merkte ik aan alles dat het hoog tijd was voor compleet iets anders.

Lokaal organiseerde ik veel buurtsportcoach activiteiten. Ik merkte dat deze activiteiten positieve impact op mensen heeft en dat geeft me veel voldoening. Daarom heb ik het bedrijf Buurtimpactcoach B.V. opgericht.

Ik kwam bij BlueTrail terecht doordat ik online een mooie aanvraag zag bij de Provincie Utrecht.

Ze zochten een senior project manager voor het programma Agenda Vitaal Platteland (AVP). Omdat ik in die provincie woon en geboren ben op een boerderij heb ik gesolliciteerd.

Doordat ik in Montfoort wandel activiteiten organiseer en beweegroutes ontwikkel, mocht ik voor AVP het wandelroutenetwerk Utrecht-oost gaan ontwerpen en de realisatie voorbereiden.

“De laatste jaren merkte ik aan alles dat het hoog tijd was voor compleet iets anders”.

Dit jaar willen de bewegwijzering van het wandelnetwerk echt gaan aanleggen. Ik kijk er naar nu al uit dat mensen dankzij dit netwerk nog meer van wandelen op de Utrechtse Heuvelrug kunnen genieten.

Het fijne aan de samenwerking met BlueTrail is dat het vooral korte lijnen zijn. We hebben een goed gesprek gehad en kon ik duidelijk maken wat ik belangrijk vind. We weten goed wat we aan elkaar hebben. Inmiddels doe ik meerdere projecten voor de provincie Utrecht en de reactiesnelheid is heel hoog. Ik schrijf een motivatiebrief en samen zorgen we voor een passende aanbieding.

John van Echtelt

Follow the BlueTrail

MEET JOHN

Naam:
John van Echtelt

Werkzaam via BlueTrail sinds:
15 december 2021

Huidige Functie:
Senior projectleider recreatieve projecten bij de Provincie Utrecht

Swoosh-CTA

Follow the BlueTrail

Ontdek de weg
naar Innovatie
met BlueTrail

Wij verbinden talentvolle professionals met uitdagende projecten bij diverse overheidsinstanties.

Swoosh-headers

Ervaringen met BlueTrail

Ontdek wat anderen zeggen over BlueTrail

Bij BlueTrail vinden we het belangrijk om een goede match te vinden tussen onze professionals en opdrachtgevers. Voor deze professionals hebben wij al de perfecte match gevonden.

Follow our trail