Our trail

Ervaringen met BlueTrail

Swoosh-headers

The bluetrail

Ontdek Henk's BlueTrail

Mijn naam is Henk Hamminga en woon in Dronten samen met mijn vrouw Ria. We hebben 2 kinderen, 2 schoonkinderen en 2 kleinkinderen. Vanaf 2007 heb ik een eigen bedrijf HH Foodprojects. Als ZZP-er begeleid ik verandertrajecten en reorganisaties van voeding- en facilitaire diensten binnen ziekenhuizen en zorgorganisaties. De zorg is een boeiende, altijd in beweging zijnde, organisatievorm. Mooie opdrachten heb ik mogen vervullen.

In juni 2023 mocht ik een opdracht afronden als teamleider facilitaire bedrijf bij een verpleeghuis. Via ‘Interim Netwerk’ kreeg ik de vacaturemelding ‘Facilitair Manager’ in de PI Grave. Nooit over nagedacht om in deze omgeving te gaan werken binnen het facilitair bedrijf.

Zeer bijzonder om binnen de muren van een gevangenis te werken.

Na mijn reactie kwam ik in contact met BlueTrail. Tariq Wijnants belde mij dat ik voorgesteld werd bij PI Grave. Na gesprekken met de opdrachtgever werd mijn opdracht bevestigd.

Sandra Arends, fieldmanager, is voor mij het aanspreekpunt.

Binnen 2 weken na de gesprekken ben ik gestart met de opdracht. Een supersnelle en zorgvuldige (financiële) afhandeling hoort bij BlueTrail.

Zeer bijzonder om binnen de muren van een gevangenis te werken. Alle onderdelen van het facilitair bedrijf zijn aanwezig. Veiligheid staat bovenaan. Ik mag als collega binnen dit ‘dorp’ het facilitair bedrijf leiden. Het samenwerken binnen de muren staat voor ‘echt samen’. Mooi om de faciliteiten af te stemmen op een financieel en haalbare bedrijfsvoering, gericht op begeleiding van gedetineerden. Collega’s kunnen rekenen op een veilige facilitaire organisatie.

BlueTrail kan trots zijn op een plaatsing bij de Dienst Justitiële Inrichtingen. Op dit moment ben ik de taak bij PI Grave aan het afbouwen en mag ik via BlueTrail als ‘Facilitair Manager’ verder werken bij PI Zwolle.

Kortom: BlueTrail is een betrouwbare partij. De contactpersonen zijn zeer positief en enthousiast.

.

Henk Hamminga

Follow the BlueTrail

MEET HENK

Naam:
Henk Hamminga

Werkzaam via BlueTrail sinds:
24 juli 2023

Huidige Functie:
Facilitair Manager bij Penitentiaire Inrichting (PI) Grave.

Swoosh-CTA

Follow the BlueTrail

Ontdek de weg
naar Innovatie
met BlueTrail

Wij verbinden talentvolle professionals met uitdagende projecten bij diverse overheidsinstanties.

Swoosh-headers

Ervaringen met BlueTrail

Ontdek wat anderen zeggen over BlueTrail

Bij BlueTrail vinden we het belangrijk om een goede match te vinden tussen onze professionals en opdrachtgevers. Voor deze professionals hebben wij al de perfecte match gevonden.

Follow our trail