Our trail

Ervaringen met BlueTrail

Swoosh-headers

The bluetrail

Ontdek Selina's BlueTrail

Hoi, ik ben Selina Schabracq, bedrijfskundige en werkzaam als bedrijfsadviseur Bestuursstaf bij Rijkswaterstaat. Ik help de Bestuursstaf met een aantal vraagstukken ter verbetering van processen en efficiency; Bijvoorbeeld op vlak van IT; de implementatie van een platform voor managementondersteuners om digitaal samen te werken, of HR; optimaliseren formatie teams MO. Ook leidt ik het MO-team van stafdirectie en directeur-generaal en deed onderzoek naar de juiste manier van managen voor dit team, wat heeft geresulteerd in het ontwikkelen van een nieuwe managersfunctie.

Ik hield mij ook bezig met andere HR-vraagstukken, inkoop & control en veiligheidsvraagstukken (VGB). Als lid van de groep landelijke regiomanagers dacht ik mee met verbeteringen voor de PDC.
Deze kennis neem ik mee naar de volgende opdracht bij Defensie, waar ik als Adviseur PMO de organisatie brede HR -transitie mag helpen begeleiden.

Ik kom uit het bedrijfsleven en wilde graag richting overheid. Ik kwam al snel bij BlueTrail terecht. Het was tijdens corona, ik ging een tijdje naar Frankrijk en wilde een korte opdracht voor 2/3 dagen per week. Dat werd goed gesnapt en geregeld, binnen no time had ik wat ik wenste.

Tijdens een vakantie van een medewerkster handelde CEO Bart Wille de zaken voor mij af, die connectie liep heel soepel, tot op de dag van vandaag.

Als bedrijfskundige werd ik vaak als generalist gezien; door BlueTrail werd dat juist een specialisme. Elke opdracht is anders, soms zijn opdrachtgevers zelf ook zoekende in wie ze precies willen; BlueTrail weet dat heel goed over te brengen. BlueTrail ziet de mens in je; wie je bent, wat je talent is en waar je het beste past.
De volgende opdracht bij Defensie wordt de vijfde opdracht in een aantal jaren die ik via BlueTrail doe, daar ben ik erg blij mee en zegt iets over de samenwerking!

“BlueTrail ziet de mens in je; wie je bent, wat je talent is en waar je het beste past”.

Zelfs nu BlueTrail groeit en logischerwijze taken door andere medewerkers worden gedaan, is de lijn nog steeds kort en hartelijk; zowel met Bart als Sandra, ik kan altijd om feedback vragen of een luisterend oor. Maar ook backoffice en andere afdelingen die servicegericht zijn en snel in helpen. Een klik en goed de zaakjes voor elkaar hebben, dat is voor mij de toegevoegde waarde.

Selina

Follow the BlueTrail

MEET SELINA

Naam:
Selina Schabracq

Werkzaam via BlueTrail sinds:
1 juni 2021

Huidige Functie:
Bedrijfsadviseur Bestuursstaf bij Rijkswaterstaat

Swoosh-CTA

Follow the BlueTrail

Ontdek de weg
naar Innovatie
met BlueTrail

Wij verbinden talentvolle professionals met uitdagende projecten bij diverse overheidsinstanties.

Swoosh-headers

Ervaringen met BlueTrail

Ontdek wat anderen zeggen over BlueTrail

Bij BlueTrail vinden we het belangrijk om een goede match te vinden tussen onze professionals en opdrachtgevers. Voor deze professionals hebben wij al de perfecte match gevonden.

Follow our trail