Our trail

Ervaringen met BlueTrail

Swoosh-headers

The bluetrail

Ontdek Neeltje's BlueTrail

“Geluk is wat er ontstaat als de voorbereiding de gelegenheid ontmoet”

(Seneca)

In 2019 heb ik de stap naar zelfstandige ondernemerschap gemaakt. Na het leiden van een grote reorganisatie, waarbij medewerkers gedwongen ander werk moesten vinden, deed de gelegenheid zich voor om “practice what you preach” op te volgen. Namelijk mijn eigen loopbaan “geluk” op een andere manier vorm te geven. De voorbereidingen naar zelfstandig ondernemerschap werden getroffen.

Mijn naam is Neeltje Hutten Mansfeld en ik ben interim (project-)manager en verleen organisatieadvies.

Als zelfstandig ondernemer wilde ik de openstaande opdrachten kunnen volgen. Mijn eerste opdracht kwam voorbij via een website met opdrachten voor zelfstandigen. Voor de aanmelding op de opdracht werd ik doorgeleid naar BlueTrail. Sindsdien zijn al mijn opdrachten via BlueTrail verlopen.

De opdrachten waren zeer afwisselend, van een interim managementopdracht, een projectmanagement opdracht tot een adviesopdracht.

Voor de aanmelding op de opdracht werd ik doorgeleid naar BlueTrail. Sindsdien zijn al mijn opdrachten via BlueTrail verlopen.

De opdrachtgevers waarvoor ik werk maken gebruik van mantelovereenkomsten voor de inhuur van personeel, waaronder BlueTrail. Zo ben ik bij BlueTrail terecht gekomen. De contacten met BlueTrail ervaar ik als zeer prettig. Zowel met de front- als backoffice collega’s. Uitleg wordt altijd van harte gegeven en vragen worden snel beantwoord. Tot dusver zijn de opdrachtgevers gelukkig tevreden over mijn inzet en output, waardoor BlueTrail structureel diverse opdrachten aan mij voorgelegd.

Neeltje Hutten Mansfeld

Follow the BlueTrail

MEET NEELTJE

Naam:
Neeltje Hutten Mansfeld

Werkzaam via BlueTrail sinds:
15 mei 2019

Huidige Functie:
Interim (project-)manager bij Dienst Justitiële inrichtingen.

Swoosh-CTA

Follow the BlueTrail

Ontdek de weg
naar Innovatie
met BlueTrail

Wij verbinden talentvolle professionals met uitdagende projecten bij diverse overheidsinstanties.

Swoosh-headers

Ervaringen met BlueTrail

Ontdek wat anderen zeggen over BlueTrail

Bij BlueTrail vinden we het belangrijk om een goede match te vinden tussen onze professionals en opdrachtgevers. Voor deze professionals hebben wij al de perfecte match gevonden.

Follow our trail