Our trail

Ervaringen met BlueTrail

Swoosh-headers

The bluetrail

Ontdek Marvin's BlueTrail

Ik ben Marvin Drijver en werk via BlueTrail als Functioneel applicatiebeheerder bij de gemeente Rotterdam. Mijn dag bij gemeente Rotterdam is nooit hetzelfde. Maar in de basis is het bijhouden van een gezamenlijk mailbox waar de dagelijks foutenmeldingen op binnenkomen beheren en hier actief op reageren de hoofdtaak. Dit doe ik door oplossingen te zoeken voor de foutmeldingen. Dit kan door het zelf direct te kunnen oplossen of door de juiste mensen aan het werk te zetten. Denk hierbij aan meetings opzetten enz. We draaien veel projecten om nieuwe koppelingen aan het huidige systeem te koppelen en daarnaast uiteraard de standaard functioneel beheerstaken van diversen applicaties.

Mijn doel is altijd dingen blijven leren. Op dit moment zit ik op een plek waar dit heel goed kan. Er zijn veel veranderingen binnen de gemeente bezig. En ik werk op dit moment veel samen met technisch beheerders en ontwikkelaars die heel ander werk hebben dan ik als functioneel beheerder. Hierbij leer ik steeds meer hoe hun werken, te werk gaan en ook delen van hun jargon. Dit zorgt voor een verdieping in de kennis en werking van de systemen die bij de gemeente draaien. Waar ik dus weer een hoop van leer.

Wat ik in de periode dat ik voor BlueTrail werk heb ervaren is dat het een open en vriendelijk team is dat meer is dan alleen werken. Het is een team wat samenwerkt, maar ook het individu wordt erg belangrijk gevonden in het grotere geheel. Dit zie je terug in hoe collega’s van BlueTrail je benaderen. Men is bereid dat ene stapje extra te doen. Ik heb dit zelf mogen ervaren voor dat ik bij BlueTrail aan de slag ging. Er is toen veel gezocht naar nieuwe vacatures en er was regelmatig en goed contact tussen mij en BlueTrail. We gingen echt samen op zoek gaan naar die nieuwe uitdaging. En uiteindelijk werd die uitdaging ook gevonden.

Men is bereid dat ene stapje extra te doen.

In eerste instantie op de payroll aan de slag en uiteindelijk leidde dat tot jaar contract waar we nu op dit moment inzitten. Het is een “mensen” bedrijf met meer dan alleen focus op werk. Sociaal, doorzettend, individu gericht maar toch ook echt een teamgericht. Een leuke werkplek is voor een groot deel het team en dat… dat zit hier helemaal goed. Werk vind je overal maar een team waar je gehoord wordt en fijn bij voelt, ik geef het je te doen.

Marvin

Follow the BlueTrail

MEET MARVIN

Naam:

Werkzaam als BlueTrail professional sinds:

Huidige Functie:

Naam:
Marvin Drijver

Werkzaam als BlueTrail professional sinds:
1 april 2023

Huidige Functie:
Functioneel applicatiebeheerder bij de gemeente Rotterdam.

Swoosh-CTA

Follow the BlueTrail

Ontdek de weg
naar Innovatie
met BlueTrail

Wij verbinden talentvolle professionals met uitdagende projecten bij diverse overheidsinstanties.

Swoosh-headers

Ervaringen met BlueTrail

Ontdek wat anderen zeggen over BlueTrail

Bij BlueTrail vinden we het belangrijk om een goede match te vinden tussen onze professionals en opdrachtgevers. Voor deze professionals hebben wij al de perfecte match gevonden.

Follow our trail