Our trail

Ervaringen met BlueTrail

Swoosh-headers

The bluetrail

Ontdek Hans's BlueTrail

Mijn naam is Hans van Wingerden. Ik ben via BlueTrail werkzaam bij BIJ12, uitvoeringsorgaan voor de Provincies en haar ketenpartners als projectleider IV natuur. In de praktijk sta ik echter in diverse rollen als spin in het web tussen de stakeholders en de technische ICT in.

Bij toeval kwam ik destijds met BlueTrail in aanraking. Om de opdracht bij Bij12 te krijgen moesten alle documenten binnen enkele dagen in orde gemaakt worden. Door de professionele ondersteuning, snel handelen en communiceren vanuit BlueTrail lukte het om mij tijdig als kandidaat aan te bieden. Enkele dagen later was de opdracht een feit. Met recht een schot in de roos. Teamwork ten voeten uit!

Door de professionele ondersteuning, snel handelen en communiceren vanuit BlueTrail lukte het om mij tijdig als kandidaat aan te bieden.

Die betrokkenheid vanuit BlueTrail is kenmerkend voor de professionaliteit. Als professional kun je altijd terecht bij het voortreffelijke fieldmanagement: meedenkend in situaties, korte lijnen, open voor nieuwe kansen. Als organisatie zie ik BlueTrail dat ook doen, constant proactief op de markt om nog meer kansen voor de professionals in het veld te kunnen bieden. Wat mij betreft een basis voor een nog jarenlange relatie.

Hans van Wingerden

Follow the BlueTrail

MEET HANS

Naam:
Hans van Wingerden

Werkzaam via BlueTrail sinds:
26 juli 2021

Huidige Functie:
Projectleider IV natuur bij BIJ12

Swoosh-CTA

Follow the BlueTrail

Ontdek de weg
naar Innovatie
met BlueTrail

Wij verbinden talentvolle professionals met uitdagende projecten bij diverse overheidsinstanties.

Swoosh-headers

Ervaringen met BlueTrail

Ontdek wat anderen zeggen over BlueTrail

Bij BlueTrail vinden we het belangrijk om een goede match te vinden tussen onze professionals en opdrachtgevers. Voor deze professionals hebben wij al de perfecte match gevonden.

Follow our trail