Our trail

Ervaringen met BlueTrail

Swoosh-headers

The bluetrail

Ontdek Guo's BlueTrail

Mijn naam is Guo Huang, ik ben gedetacheerd door BlueTrail bij het RIVM als software tester. Een uitdagende opdracht bij team Praeventis, die maakt software om diverse vaccinatie programma’s bij elkaar te brengen waardoor RIVM medewerkers snelle toegang krijgen tot gewenste informatie.

Ik heb hiervoor bij klanten als SVB (Sociale Verzekeringsbank) en Rabobank. Deze ervaringen hebben mijn kennis en vaardigheden in verschillende sectoren verrijkt, van financiële instellingen tot overheidsinstanties die diverse soorten uitkeringen verstrekken. Na een opdracht waar ik met gemak mijn werkzaamheden kon uitvoeren, was ik opzoek naar een uitdaging en deze uitdaging heeft BlueTrail voor mij geregeld. Opdracht bij RIVM is ook snel geregeld, ik kon direct door na mijn vorige opdracht. Dus je vraagt het, Bluetrail regelt het!

Wat BlueTrail voor mij onderscheidt, is de brede klantenkring die zij bedienen. Als liefhebber van diverse opdrachten in verschillende soorten bedrijven en instanties, biedt dit voor mij grote toegevoegde waarde.

Dus je vraagt het, Bluetrail regelt het!

Naast de professionele aspecten waardeer ik bij BlueTrail ook de gezellige bedrijfsfeesten en -uitjes, waar ik samen met mijn collega’s van geniet. Het is fijn om in een omgeving te werken waar hard werken en plezier hand in hand gaan.

Guo

Follow the BlueTrail

MEET GUO

Naam:
Guo Huang

Werkzaam als BlueTrail professional sinds:
1 februari 2018

Huidige Functie:
Software tester bij het RIVM

Swoosh-CTA

Follow the BlueTrail

Ontdek de weg
naar Innovatie
met BlueTrail

Wij verbinden talentvolle professionals met uitdagende projecten bij diverse overheidsinstanties.

Swoosh-headers

Ervaringen met BlueTrail

Ontdek wat anderen zeggen over BlueTrail

Bij BlueTrail vinden we het belangrijk om een goede match te vinden tussen onze professionals en opdrachtgevers. Voor deze professionals hebben wij al de perfecte match gevonden.

Follow our trail