Our trail

Ervaringen met BlueTrail

Swoosh-headers

The bluetrail

Ontdek Bert's BlueTrail

Mijn naam is Bert van der Schaaff. Ik ben sinds 2012 ZZP-er en werk meestal in de rol van ICT-projectleider. Hierbij wordt ik vaak ingezet voor grote, complexe (ICT-) projecten met meestal een online karakter.

Vanaf het eerste contact klikte het meteen. Een leuke spontane groep mensen die meteen voor me aan de slag gingen en dat is tot op vandaag, nu anderhalf jaar later, nog steeds zo.

Met mijn ICT achtergrond voel ik me prima thuis tussen alle techniek, programmeurs en hosting. Daarnaast ben ik een puzzelaar waarbij het oplossen van projectuitdagingen lijkt op het oplossen van interessante puzzels maar dan met parameters als planningen, resources, kwaliteit en kosten.

Na de bijzonder coronaperiode heb ik even een kleine pauze genomen voordat ik weer op zoek ging naar een nieuwe opdracht. Hierdoor kwam ik terecht bij Bluetrail die een leuke uitdagende opdracht hadden bij de overheid. Vanaf het eerste contact klikte het meteen. Een leuke spontane groep mensen die meteen voor me aan de slag gingen en dat is tot op vandaag, nu anderhalf jaar later, nog steeds zo.

Men reageert snel op mail en vragen en het contact met de Fieldmanager Sandra is erg leuk. Het is goed om te zien dat Bluetrail de juiste aandacht aan hun opdrachtnemers wil geven !

Wat mij betreft gaan we nog even door !

Bert

Follow the BlueTrail

MEET BERT

Naam:
Bert van der Schaaff

Bij BlueTrail sinds:
19 september 2022

Huidige Functie:
ICT-projectleider

Swoosh-CTA

Follow the BlueTrail

Ontdek de weg
naar Innovatie
met BlueTrail

Wij verbinden talentvolle professionals met uitdagende projecten bij diverse overheidsinstanties.

Swoosh-headers

Ervaringen met BlueTrail

Bekijk wat anderen zeggen over BlueTrail

Bij BlueTrail vinden we het belangrijk om een goede match te vinden tussen onze professionals en opdrachtgevers. Voor deze professionals hebben wij al de perfecte match gevonden.

Follow our trail