Our trail

Ervaringen met BlueTrail

Swoosh-headers

The bluetrail

Ontdek Alexander's BlueTrail

Veranderen met impact, door te analyseren, leren, bouwen en navigeren naar resultaat en succes in een veranderende omgeving, dat is wat ik graag doe!

Mijn naam is Alexander Meerbach. Ik ben via BlueTrail werkzaam als Interim Implementatie/Programma Manager Gasverkoop 2025 bij Energie Beheer Nederland (EBN).

In dit multidisciplinaire project bouw ik samen met EBN-collega’s uit diverse disciplines en externe-partijen aan het A tot Z inrichten van een nieuw verkoopplatform, om vanaf 1 januari 2025 de verkoop van EBN’s aandeel in het Kleine Velden Gas zelfstandig te organiseren, nadat gashandelshuis GasTerra haar sluiting heeft aangekondigd.

Een leuke en uitdagende opdracht met uitdagende tijdslijnen in een snel groeiend publiek energiebedrijf.

Na 17 jaar in vaste dienst te hebben gewerkt als senior project- en programma manager in de telecom, koos ik opnieuw voor het ondernemerschap.

Toen Ben me polste, voor een opdracht in de energiesector (EBN), was er vanaf ons eerste gesprek een goede klik. BlueTrail’s aanpak viel op en is erg prettig voor zowel opdrachtgever als voor mij: no-nonsense, heldere opdrachtomschrijving, goede begeleiding bij de interview-voorbereiding en een heldere terugkoppeling achteraf.

Het interview volgde snel en de terugkoppeling nog sneller; onderweg naar huis.

De backoffice begeleidde me snel en efficiënt door de ‘papierwinkel’ en twee weken later kon ik van start bij EBN.

Ik heb voor BlueTrail gekozen vanwege hun heldere aanpak, continue betrokkenheid, goede communicatie en ontzorging.

Of ik nu met Ben, Sandra, Debbie, Leonie, Stefanie, Hans of een andere BlueTrail-er spreek, afspraak=afspraak en op iedere vraag volgt snel een antwoord of oplossing.

Kortom, je kunt op ze bouwen! Dat waardeer ik zeer in onze samenwerking. Dank-jullie-wel!

BlueTrail’s aanpak viel op en is erg prettig voor zowel opdrachtgever als voor mij: no-nonsense, heldere opdrachtomschrijving, goede begeleiding bij de interview-voorbereiding en een heldere terugkoppeling achteraf.

Hierdoor kan ik me volledig focussen op mijn opdracht en het verschil maken voor mijn opdrachtgever, en kon ik Sandra tijdens ons laatste periodieke gesprek verrassen met de volgende opdrachtverlenging.

Het is prettig om indirect onderdeel uit te mogen maken van het blauwe team!

Alexander Meerbach

Follow the BlueTrail

MEET ALEXANDER

Naam:
Alexander Meerbach

Werkzaam via BlueTrail sinds:
1 juni 2023

Huidige Functie:
Interim Implementatie/Programma Manager Gasverkoop 2025 bij Energie Beheer Nederland (EBN).

Swoosh-CTA

Follow the BlueTrail

Ontdek de weg
naar Innovatie
met BlueTrail

Wij verbinden talentvolle professionals met uitdagende projecten bij diverse overheidsinstanties.

Swoosh-headers

Ervaringen met BlueTrail

Ontdek wat anderen zeggen over BlueTrail

Bij BlueTrail vinden we het belangrijk om een goede match te vinden tussen onze professionals en opdrachtgevers. Voor deze professionals hebben wij al de perfecte match gevonden.

Follow our trail