Testimonial Luuk

Luuk

Consultant doorontwikkeling

Mijn naam is Luuk. Via BlueTrail ben ik aan een erg leuke en interessante opdracht gekomen bij een overheidsinstantie te Rotterdam. Hier ben ik werkzaam in zo beetje alle rollen die ik de afgelopen jaren als adviseur, interim manager en verandermanager heb mogen bekleden. Een ideale mix tussen deze ervaringen, die ik heb opgedaan en nu kan toepassen in een inspirerende en maatschappelijke omgeving. Ik heb de organisatie natuurlijk altijd super interessant gevonden en volg hen al jarenlang via verschillende sociale media.

Waarom ik voor BlueTrail kies
BlueTrail zorgt voor persoonlijk contact. Ik heb tijdens de kennismaking een rondleiding gehad en heb daar gezellig met een aantal medewerkers van BlueTrail koffie mogen drinken. De persoonlijke aandacht was een belangrijk punt voor mij (gezien mijn ervaringen met andere bureaus) om voor BlueTrail te kiezen. Daarnaast wil je natuurlijk als ZPP-er dat de hele papierwinkel goed wordt afgewikkeld. Van contracten en formaliteiten met de opdrachtgever (en dat kunnen er best veel zijn) tot en met de vlotte uitbetaling van de factuur.

Toegevoegde waarde!
Tijdens mijn opdracht belt Jordi mij regelmatig om te vragen hoe het gaat met de opdracht en tijdens speciale momenten krijg je nog eens een extra verrassing (dank voor de chocolade!). Iedereen is erg open en aardig. Als je belt, hebt je gelijk iemand aan de lijn, men appelleert om je factuur tijdig te sturen en de betalingen verlopen netjes via afspraak.

Kortom ik ben erg tevreden over de dienstverlening van BlueTrail en het feit dat men ook langdurige relaties en contracten heeft met belangrijke opdrachtgevers, betekent ook dat de opdrachtgevers tevreden zijn. Dat is altijd prettig voor de continuïteit van een organisatie en je eigen opdracht.

BlueTrail testimonial Luuk

Always on track to the perfect match

Bluetrail carriere match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!