Testimonial Luuk

Luuk

Consultant doorontwikkeling

Mijn naam is Luuk. Via BlueTrail ben ik aan een erg leuke en interessante opdracht gekomen bij een overheidsinstantie te Rotterdam. Hier ben ik werkzaam in zo beetje alle rollen die ik de afgelopen jaren als adviseur, interim manager en verandermanager heb mogen bekleden. Een ideale mix tussen deze ervaringen, die ik heb opgedaan en nu kan toepassen in een inspirerende en maatschappelijke omgeving. Ik heb de organisatie natuurlijk altijd super interessant gevonden en volg hen al jarenlang via verschillende sociale media.

Waarom ik voor BlueTrail kies
BlueTrail zorgt voor persoonlijk contact. Ik heb tijdens de kennismaking een rondleiding gehad en heb daar gezellig met een aantal medewerkers van BlueTrail koffie mogen drinken. De persoonlijke aandacht was een belangrijk punt voor mij (gezien mijn ervaringen met andere bureaus) om voor BlueTrail te kiezen. Daarnaast wil je natuurlijk als ZPP-er dat de hele papierwinkel goed wordt afgewikkeld. Van contracten en formaliteiten met de opdrachtgever (en dat kunnen er best veel zijn) tot en met de vlotte uitbetaling van de factuur.

Toegevoegde waarde!
Tijdens mijn opdracht belt Jordi mij regelmatig om te vragen hoe het gaat met de opdracht en tijdens speciale momenten krijg je nog eens een extra verrassing (dank voor de chocolade!). Iedereen is erg open en aardig. Als je belt, hebt je gelijk iemand aan de lijn, men appelleert om je factuur tijdig te sturen en de betalingen verlopen netjes via afspraak.

Kortom ik ben erg tevreden over de dienstverlening van BlueTrail en het feit dat men ook langdurige relaties en contracten heeft met belangrijke opdrachtgevers, betekent ook dat de opdrachtgevers tevreden zijn. Dat is altijd prettig voor de continuïteit van een organisatie en je eigen opdracht.

BlueTrail testimonial Luuk

Always on track to the perfect match

Bluetrail carriere match

Klaar voor een nieuwe opdracht of de volgende stap in jouw carrière?

Ben je een hoogopgeleide zzp’er of professional en wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail.

Wij zijn always on track to the perfect match en die perfecte match is dan ook ons handelsmerk. Daarbij kijken we verder dan je werkervaring en kennis. Want jij als persoon bent minstens zo belangrijk bij een perfecte match.

Zzp’ers en professionals die via BlueTrail werken zijn blij met onze mentaliteit, want afspraak is altijd afspraak. We nemen je een hoop werk uit handen. Terwijl jij doet wat je leuk vindt, zorgen wij voor alle administratieve zaken. En dat je snel betaald wordt natuurlijk!