Testimonial Edo

Edo

Onderzoeker / Onderzoeksadviseur

Mijn naam is Edo en ik ben gedetacheerd door BlueTrail bij de gemeente Amsterdam als onderzoeker. Een superleuke job binnen de afdeling waar alle dienstverlening aan burgers en ondernemers plaats vindt (denk aan de Stadsloketten, het callcenter etc.). Eigenlijk ben ik daar meer onderzoeksadviseur dan onderzoeker. Het is voor mij niet de eerste interim klus, maar wel de eerste via BlueTrail.

Waarom ik voor BlueTrail kies
Het contact met BlueTrail kwam tot stand via een andere functie waar ik op reageerde. Tijdens het selectietraject daarvoor kwam de functie bij Amsterdam voorbij in de gesprekken met mijn recruiter Marieke. Toen er bij de eerste functie toch geen sprake bleek te zijn van een goede match, hebben we direct gereageerd richting Amsterdam. En met succes!

Toegevoegde waarde!
Ik vond de begeleiding door Marieke echt heel plezierig, persoonlijk en betrokken. Ze deed erg haar best mijn kansen zo groot mogelijk te maken door te helpen bij de formele sollicitatie en me zo goed mogelijk voor te bereiden op de sollicitatiegesprekken. Het contact verliep razendsnel, ook via WhatsApp. De contractbesprekingen verliepen open, ik kon gewoon een aantal kritische vragen stellen waar ik eerlijk antwoord op kreeg en zelfs nog een belletje van een van de directeuren. Het voelde erg gelijkwaardig aan en dat is erg fijn.

Bijna last maar zeker not least: BlueTrail betaalt haar rekeningen exact op tijd, en dat vind ik erg prettig. En je krijgt altijd snel een bevestiging van de ontvangst van jouw factuur.

Maar dat is materieel. Wat vooral overheerst is het gevoel dat we echt een relatie met elkaar zijn aangegaan, en niet enkel een eenmalige transactie.

BlueTrail testimonial Edo

Always on track to the perfect match

Bluetrail carriere match

Klaar voor een nieuwe opdracht of de volgende stap in jouw carrière?

Ben je een hoogopgeleide zzp’er of professional en wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail.

Wij zijn always on track to the perfect match en die perfecte match is dan ook ons handelsmerk. Daarbij kijken we verder dan je werkervaring en kennis. Want jij als persoon bent minstens zo belangrijk bij een perfecte match.

Zzp’ers en professionals die via BlueTrail werken zijn blij met onze mentaliteit, want afspraak is altijd afspraak. We nemen je een hoop werk uit handen. Terwijl jij doet wat je leuk vindt, zorgen wij voor alle administratieve zaken. En dat je snel betaald wordt natuurlijk!