Testimonial Edo

Edo

Onderzoeker / Onderzoeksadviseur

Mijn naam is Edo en ik ben gedetacheerd door BlueTrail bij de gemeente Amsterdam als onderzoeker. Een superleuke job binnen de afdeling waar alle dienstverlening aan burgers en ondernemers plaats vindt (denk aan de Stadsloketten, het callcenter etc.). Eigenlijk ben ik daar meer onderzoeksadviseur dan onderzoeker. Het is voor mij niet de eerste interim klus, maar wel de eerste via BlueTrail.

Waarom ik voor BlueTrail kies
Het contact met BlueTrail kwam tot stand via een andere functie waar ik op reageerde. Tijdens het selectietraject daarvoor kwam de functie bij Amsterdam voorbij in de gesprekken met mijn recruiter Marieke. Toen er bij de eerste functie toch geen sprake bleek te zijn van een goede match, hebben we direct gereageerd richting Amsterdam. En met succes!

Toegevoegde waarde!
Ik vond de begeleiding door Marieke echt heel plezierig, persoonlijk en betrokken. Ze deed erg haar best mijn kansen zo groot mogelijk te maken door te helpen bij de formele sollicitatie en me zo goed mogelijk voor te bereiden op de sollicitatiegesprekken. Het contact verliep razendsnel, ook via WhatsApp. De contractbesprekingen verliepen open, ik kon gewoon een aantal kritische vragen stellen waar ik eerlijk antwoord op kreeg en zelfs nog een belletje van een van de directeuren. Het voelde erg gelijkwaardig aan en dat is erg fijn.

Bijna last maar zeker not least: BlueTrail betaalt haar rekeningen exact op tijd, en dat vind ik erg prettig. En je krijgt altijd snel een bevestiging van de ontvangst van jouw factuur.

Maar dat is materieel. Wat vooral overheerst is het gevoel dat we echt een relatie met elkaar zijn aangegaan, en niet enkel een eenmalige transactie.

BlueTrail testimonial Edo

Always on track to the perfect match

Bluetrail carriere match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!