Testimonial Bertiene

Bertiene

Onderwijskundige

Mijn naam is Bertiene. Via BlueTrail ben ik als Onderwijskundige (MSc) werkzaam bij de Politieacademie en NS. Fantastische organisaties om mijn expertise in Human Resources and Development (HRD) en e-learning te mogen toevoegen.

Waarom ik voor BlueTrail kies
De medewerkers van BlueTrail zijn erg geïnteresseerd in je expertise en ze zijn gemotiveerd om de juiste match te vinden! Het is duidelijk dat BlueTrail werkt aan het opbouwen en onderhouden van relaties. De organisaties waar ze warme contacten hebben, zijn voor mij interessant om voor te werken.

Toegevoegde waarde!
De betrokkenheid is groot. Recruiter Kevin attendeert me op interessante interim opdrachten en ondersteunt me bij het invullen van templates en intakeformulieren. Ook bereidt hij de intakegesprekken met me voor en stuurt voorafgaand aan het gesprek nog even een appje om me succes te wensen.

De samenwerking tussen de collega’s is noemenswaardig. Zo neemt Fieldmanager Sandra regelmatig contact met me op om te vragen hoe het met me gaat. En kan ik bij Lisa en Stefanie (Backoffice) altijd terecht voor vragen over contracten en financiën. Zaken worden professioneel afgehandeld en facturen worden op tijd betaald.

testimonial bertiene

Always on track to the perfect match

Bluetrail carriere match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!