Testimonial Bertiene

Bertiene

Onderwijskundige

Mijn naam is Bertiene. Via BlueTrail ben ik als Onderwijskundige (MSc) werkzaam bij de Politieacademie en NS. Fantastische organisaties om mijn expertise in Human Resources and Development (HRD) en e-learning te mogen toevoegen.

Waarom ik voor BlueTrail kies
De medewerkers van BlueTrail zijn erg geïnteresseerd in je expertise en ze zijn gemotiveerd om de juiste match te vinden! Het is duidelijk dat BlueTrail werkt aan het opbouwen en onderhouden van relaties. De organisaties waar ze warme contacten hebben, zijn voor mij interessant om voor te werken.

Toegevoegde waarde!
De betrokkenheid is groot. Recruiter Kevin attendeert me op interessante interim opdrachten en ondersteunt me bij het invullen van templates en intakeformulieren. Ook bereidt hij de intakegesprekken met me voor en stuurt voorafgaand aan het gesprek nog even een appje om me succes te wensen.

De samenwerking tussen de collega’s is noemenswaardig. Zo neemt Fieldmanager Sandra regelmatig contact met me op om te vragen hoe het met me gaat. En kan ik bij Lisa en Stefanie (Backoffice) altijd terecht voor vragen over contracten en financiën. Zaken worden professioneel afgehandeld en facturen worden op tijd betaald.

testimonial bertiene

Always on track to the perfect match

Bluetrail carriere match

Klaar voor een nieuwe opdracht of de volgende stap in jouw carrière?

Ben je een hoogopgeleide zzp’er of professional en wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail.

Wij zijn always on track to the perfect match en die perfecte match is dan ook ons handelsmerk. Daarbij kijken we verder dan je werkervaring en kennis. Want jij als persoon bent minstens zo belangrijk bij een perfecte match.

Zzp’ers en professionals die via BlueTrail werken zijn blij met onze mentaliteit, want afspraak is altijd afspraak. We nemen je een hoop werk uit handen. Terwijl jij doet wat je leuk vindt, zorgen wij voor alle administratieve zaken. En dat je snel betaald wordt natuurlijk!