aanbesteding CJI

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) selecteert de combinatie BlueTrail en Quest 4 voor inhuur van ICT professionals

Alphen aan den Rijn, 10-4-2024

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) heeft BlueTrail in combinatie met Quest 4 na deelname aan een Europese aanbesteding als één van de zeven gegunde opdrachtnemers geselecteerd als voorkeursleverancier voor de nieuwe raamovereenkomsten voor de inhuur van ICT-professionals. Als intermediair gaan de partijen aan de slag om het Centraal Justitieel Incassobureau te voorzien van kwalitatief goede, tijdelijk in te zetten ICT-professionals. De raamovereenkomst gaat in op 1 juni 2024 en heeft een looptijd van vier jaar. De geraamde totale opdrachtwaarde bedraagt 2.250.000 uren, naar verwachting ca. 220 miljoen euro.

Het CJIB heeft behoefte aan verschillende soorten ICT-expertise, waaronder zeer schaarse profielen. Het team van BlueTrail en Quest4 kijken uit naar een goede samenwerking waarbij zij CJIB ondersteunen door het beschikbaar stellen van en het leveren van gekwalificeerde ICT-Professionals. De primaire profielen bestaan uit data analyse, test analist, java engineer, cloud engineer en informatieanalist. Het CJIB staat voor belangrijke uitdagingen om het maatschappelijk verantwoord innen en incasseren te waarborgen. Enkele voorbeelden van belangrijke ontwikkelingen zijn de ontwikkelmogelijkheden met low-code, toenemende security- en privacy uitdagingen en Cloud ontwikkelingen. Ook de inhuur van deze ICT professionals zijn onderdeel van de raamovereenkomst.

Bart Wille, CEO van BlueTrail samen met Marco Buitenhuis en Remco Blommesteijn, beide directeur eigenaar van Quest4, zijn trots dat de combinatie is uitgekozen als voorkeursleverancier. Deze prestatie is een erkenning van onze samenwerking. CJIB presenteert uitdagende opdrachten die naadloos passen bij onze expertise in state-of-the-art applicaties en T-shaped ICT-professionals. Als partners zijn we toegewijd aan het ondersteunen van CJIB gedurende de komende vier jaar met duurzame dienstverlening die de bedrijfsvoering optimaliseren en de taken van CJIB verbeteren.

Het Centraal Justitieel Incassobureau

Het CJIB verzorgt de inning en incasso van verkeersboetes maar int ook andere geldboetes. Denk bijvoorbeeld aan schadevergoedingsmaatregelen, ontnemingsmaatregelen, dwangsommen en bestuurlijke boetes voor andere overheden. Met de inrichting van het Administratie- en Informatiecentrum voor de Executieketen (AICE) ontwikkelt het CJIB zich tot operationeel ketenregisseur. Het CJIB is een lerende en innovatieve organisatie met continu aandacht voor verbetering.

Over BlueTrail

BlueTrail is een intermediair/detacheerder gevestigd te Alphen aan den Rijn en bestaat sinds 2011. De afgelopen 10 jaar heeft BlueTrail brede kennis en jarenlange ervaring opgedaan binnen de ICT en specifiek de overheid. BlueTrail is een dynamische organisatie die inspeelt op de behoefte van professionals en klanten! BlueTrail kenmerkt zich door een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door het borgen van de kennis in de organisaties waar professionals gedetacheerd worden, brengen wij een toegevoegde waarde.

Over Quest4

Quest4 helpt freelancers en werkzoekenden bij het realiseren van hun ambities. Dat doen ze door het aanbieden van uitdagende ICT-opdrachten of vast werk bij grote opdrachtgevers. Door invulling te geven aan de kernwaarden jij staat centraal, wij werken transparant, samen bereiken wij meer en wij zetten ons voor jou in met hart en ziel geven wij invulling aan hoe wij werken. Met ruim 20 jaar ervaring in detachering zijn ze een betrouwbare partner voor opdrachtgevers, IT- en ICT-professionals.

Ben je een ICT Professional of leverancier die graag de samenwerking zoekt voor het invullen van de beste matches? Neem contact op met Tariq Wijnants via t.wijnants@bluetrail.nl / +31 (0)6 345 422 35 om de mogelijkheden te bespreken. We zijn altijd op zoek naar de samenwerking op een open en transparante wijze.

More from our blog: