Financieel Medewerker

Krijg jij energie van financiële werkzaamheden en ben jij onze administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat de financiën goed geregistreerd zijn? Lees dan snel verder!

Voor de afdeling financiën zijn wij op zoek naar een gedreven medewerker financiële administratie voor minimaal 28 uur per week.

Waar ga je werken?
Innoforte biedt diensten en producten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg voor zo’n 450 ouderen in de vijf locaties en 800 ouderen thuis. Je vindt bij ons 1000 bevlogen medewerkers en zo’n 300 gewaardeerde vrijwilligers.

Je werklocatie is het bestuurscentrum van Innoforte in Velp. Je functie maakt onderdeel uit van onze staf afdeling, waar professionals werken op het gebied van communicatie, financiën, HR en inkoop. Samen doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat het achter de schermen goed verloopt voor de zorg.

Wat ga jij doen?
Als medewerker financiële administratie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie van Innoforte.
Je taken omvatten onder andere het beheren van debiteuren en crediteuren, het opstellen van financiële rapporten en het ondersteunen van andere financiële taken binnen het bedrijf.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Je hebt:

  • Een afgeronde administratieve MBO opleiding;
  • Minimaal een aantal jaren relevante werkervaring;
  • Bij voorkeur ervaring met Afas.
Je bent:
  • Dienstverlenend en communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk;
  • Zelfstandig, cijfermatig goed onderlegd en eigenaarschap tonend;
  • Planmatig en gestructureerd, ook onder druk.

En? Ben je enthousiast?

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: 2024-0990
Omgeving: Velp
Startdatum: z.s.m.
Einddatum: 6-12 maanden
Optie op verlenging: ja, detavast
Aantal uur per week: 36-40
Intakegesprek: nader te bepalen