Persbericht – Het ministerie van Buitenlandse Zaken kiest BlueTrail voor inhuur van ICT professionals

PERSBERICHT

Het ministerie van Buitenlandse Zaken kiest BlueTrail voor inhuur van ICT professionals

—- PERSBERICHT —-

Alphen aan den Rijn, 01-10-2021

Het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) heeft BlueTrail als een van de zes gegunde opdrachtnemers gekozen als voorkeursleverancier voor de Europese aanbesteding voor de inhuur van ICT-professionals. De intermediair gaat aan de slag om het ministerie van Buitenlandse Zaken te voorzien van kwalitatief goede, tijdelijk in te zetten ICT-professionals. De raamovereenkomst gaat in op 1 oktober 2021 en heeft een looptijd van vier jaar. De geraamde totale opdrachtwaarde bedraagt 68 miljoen euro.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft behoefte aan verschillende soorten ICT-expertise, waaronder zeer schaarse profielen. Het team van BlueTrail kijkt uit naar een goede samenwerking waarbij zij het ministerie van Buitenlandse Zaken ondersteunen door het beschikbaar stellen van en het leveren van gekwalificeerde ICT-Professionals. Bart Wille, commercieel directeur van BlueTrail is trots dat BlueTrail is uitgekozen als voorkeursleverancier. “Dit is een beloning voor het team. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking waar wij onze expertise op het gebied van het (pre)selecteren aanbieden en begeleiden van gekwalificeerde professionals, evenals de contractuele-, administratieveen financiële afhandeling die aan de inzet van ICT-Professionals verbonden is, kunnen uitvoeren.”

Missie van Buitenlandse Zaken

Het is de missie van het ministerie van Buitenlandse Zaken om het Koninkrijk der Nederlanden veiliger en welvarender te maken en Nederlanders in het buitenland te steunen. Samen met de partners zetten ze zichzelf in voor een rechtvaardige wereld. Kernwaarden van het ministerie zijn samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en het behalen van resultaten.

Wille kijkt uit naar een goede samenwerking bij het ondersteunen van deze misse: “Ons team zet zichzelf maximaal in om van dit contract een groot succes te maken.”

Over BlueTrail

BlueTrail is een intermediair/detacheerder gevestigd te Alphen aan den Rijn en bestaat sinds 2011. De afgelopen 10 jaar heeft BlueTrail brede kennis en ervaring opgedaan binnen de overheid. Derhalve vervult BlueTrail verschillende specialismen in uiteenlopende gebieden, onder andere ICT, (project/programma) management, (beleids)advies en informatievoorziening. BlueTrail is een dynamische organisatie die inspeelt op de behoefte van onze professionals en haar opdrachtgevers! BlueTrail kenmerkt zich door een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door het borgen van de kennis in de organisaties waar professionals gedetacheerd worden, brengt BlueTrail een toegevoegde waarde.

 

—- EINDE BERICHT —-

Meer informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met M. Morales, Marketing en communicatie medewerker bij BlueTrail op m.morales@bluetrail.nl

Always on track to the perfect match