Civieltechnisch Projectleider

Noord-Holland 32 - 36 u p/w 12 maanden HBO
Swoosh-headers

Functieomschrijving

In de functie van Civieltechnisch Projectleider in het Amsterdamse Bos is geen dag hetzelfde. Denk aan het groot onderhoud van de de monumentale bruggen van de architect Piet Kramer. Het groot onderhoud aan de 200 km paden, het baggeren van de 250 ha areaal aan watergangen en vijvers en het door ontwikkelen van de houtwerf met zijn houtveiling en houtzagerij. Binnen het team beheer en onderhoud zet jij je stevige civieltechnische kennis in voor meerdere (deel)projecten.
Meewerken aan een prachtige opgave om het beheer en onderhoud van het Amsterdamse Bos op orde te brengen
Werken in een divers team met collega's die samen een hecht en betrokken geheel vormen.

Werkzaamheden
De gemeente Amsterdam maakt gebruik van raamovereenkomsten en een moederbestek. Voor elk project bepaal jij in welke overeenkomst het kan worden ondergebracht
Je laat ontwerpen maken, eventueel een bodem- of landschapsonderzoek uitvoeren en het bestek schrijven door gespecialiseerde adviesbureaus.
De afdeling Inkoop Fysiek zet de aanbestedingen in de markt, maar jij bent de controlerende schakel naar de adviesbureaus. Afhankelijk van de aanbestedingsvorm selecteer je ook de aannemers. Het opstellen van de contracten hoef je niet zelf te doen. Daarbij is het gemeentelijk ingenieursbureau je graag van dienst. En voor projecten met een budget van een of meerdere miljoenen stel je een directievoerder aan.
Zijn de projecten wat kleiner? Dan neem je deze rol zelf op je.

Het team integraal assetmanagement is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van het Amsterdamse Bos. Dat is het groen, natuurterreinen, het weg- en straatmeubilair, de watergangen, gebouwen, de voertuigen en materieel. Hiervoor werkt het team nauw samen met het team Assets, dat opdrachtgever is voor het uit te voeren werk en het team Strategie en Ontwikkeling van het Amsterdamse Bos, dat de beleidsmatig projecten voor het team Beheer en Onderhoud ontwikkelt. Daarnaast wordt er vanuit een signalerende functie samengewerkt met de Boswachterij (handhaving en voorlichting/educatie) en met evenementen. Dit kan gaan om geconstateerde overlast, vernielingen of benodigde ondersteuning.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

  • Je hebt ruime ervaring in het leiden van projecten in de waterbouw zowel in de voorbereiding- en/of realisatiefase.
  • Je hebt kennis van en ervaring met rondhouthandel en het verwerken van rondhout tot halffabricaten voor de toepassing in duurzame projecten.
  • Je beschikt over een relevante hbo-opleiding in de civiele techniek en of bedrijfskunde.
Wensen bij de opdracht:

  • Je hebt ervaring met natuur inclusieve projecten.
  • Je hebt ervaring met het plannen, adviseren en prioriteren van groot en vervangingsonderhoud in de waterbouw.
Competenties:

  • Resultaatgerichtheid
  • Omgevingsbewustzijn
  • Inzicht
  • Plannen
  • Verantwoordelijkheid

Begint jouw trail hier?
Reageer direct
In het kort


Referentienummer 2024-03781
Locatie Amstelveen
Startdatum 2 juli 2024
Einddatum 2 juli 2025
Optie op verlenging Ja
Uren per week 32 - 36 u p/w

Sluitingsdatum 1 juli 2024 06:00

Kan ik je op weg helpen?

Lois Duivenvoorden

l.duivenvoorden@bluetrail.nl
+31 (0)6 272 569 30
Whatsapp mij

Begint jouw trail hier?

Stuur ons je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Swoosh-CTA

Discover your BlueTrail

Onze weg naar jouw nieuwe carrière

Bluetrail-nieuws-2

Snelle respons en opvolging

Nadat jij op een opdracht hebt gereageerd, nemen wij binnen 24 uur contact met jou op en behandelen we jouw reactie.

Bluetrail-nieuws-1

Persoonlijk contact

We gaan met jou in gesprek. Wij kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar vooral naar jou als persoon. Dit is voor zowel de professional als de opdrachtgever belangrijk, wij willen de juiste match maken! Als we eenmaal de juiste match hebben gevonden, dan begint jouw BlueTrail en stellen we je voor aan de opdrachtgever!

Bluetrail-nieuws-3

Match en uitwerking

Bij een succesvolle match worden de contracten opgesteld. Door middel van innovaties en digitalisering proberen wij dit proces zo kort mogelijk te maken. Zo kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor alle administratie!

Bluetrail-nieuws-4

Heldere communicatie en ontzorging

Ook tijdens jouw opdracht staan wij altijd voor je klaar. Onze fieldmanagers zorgen er persoonlijk voor dan alles succesvol verloopt!

Swoosh-footer (1)

Follow our trail