Sandra Arends

E-mail: s.arends@bluetrail.nl
Mobiel: (06) 185 876 88
Werk telefoon: (0172) 722 618

Fieldmanager

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Ik ben het eerste aanspreekpunt voor kandidaten zodra ze eenmaal op het project zitten. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het contact met de kandidaat, ben ik de schakel tussen de klant – kandidaat – BlueTrail en zal ik mijn steentje bijdragen bij het herplaatsen van de kandidaten. Daarnaast zal ik mij gaan focussen op het binden & boeien van de kandidaat, ondersteunen in hun ontwikkeling en het doel is dat wij hiermee ook de betrokkenheid bij BlueTrail kunnen vergroten.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Ik heb een heel warm welkom gekregen waardoor ik mij direct thuis voelde. Ik hoop hier in de toekomst veel mooie herinneringen te kunnen maken!

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
De meeste mensen staan nog wel eens vreemd te kijken als ze horen dat ik mijn vrachtwagen rijbewijs heb (CE1). Ik heb op mijn 19e voor 3 jaar in de internationale paardensport gewerkt en hierbij was het transport van de paarden ook onderdeel van mijn job. Ik heb o.a. heel Europa afgereisd, Amerika en Brazilië!

Over mijn foto:
Ik doe fanatiek aan Olympisch Gewichtheffen, ik train 5-6 x per week en geef hierin ook coaching. Dit is echt mijn passie en ik stop er dan ook veel tijd en energie in! Het is een hele technische, uitdagende sport, waarbij ik mezelf ook graag meet op wedstrijden. Helaas liggen deze nu even stil, maar mijn eerstvolgende doel is kwalificeren voor het NK!

 

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel