Roy Merkelijn

E-mail: r.merkelijn@bluetrail.nl
Mobiel:
Werk telefoon: (0172) 722 618

Backoffice Medewerker

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Op de backoffice houd ik me voornamelijk bezig met de in-en verkoopfacturatie en het aanvragen/monitoren van identiteitscontroles voor onze nieuwe kandidaten. Ook pak ik diverse kleinere werkzaamheden op als ik daarvoor nodig ben. Daarnaast ben ik als ‘’Chef Facilitair’’ verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en het bestellen van onze kantoorartikelen.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Het was heel gaaf toen bijna het hele team in december 2019 kwam kijken naar een kerstvoorstelling waar ik in meespeelde. Maar een andere leuke herinnering (waar ikzelf ook echt bij kon zijn) was ons uitje in september 2020. Toen hebben we met z’n allen een heel leuke, gezellige dag gehad.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Ik ben niet zo’n prater als ik ergens mee zit; ik houd best veel voor mezelf. Vaak denk ik (onterecht!) dat iets niet op te lossen is of dat een probleem zichzelf wel oplost. Dan probeer ik in mijn eigen wereldje tot rust te komen met ontspannende activiteiten als puzzelen, lezen, ASMR, het kijken van een film of serie of het luisteren naar muziek.

Over mijn foto:
Als ‘’Chef Facilitair’’ zorg ik er ook elke maand voor dat onze nieuwe kandidaten een welkomstattentie krijgen om ze welkom te heten en ze succes te wensen. Momenteel is het pakketje voorzien van een Dopper, een paar sokken en een chocoladereep.

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel