Rob Christensen

E-mail: r.christensen@bluetrail.nl
Mobiel:
Werk telefoon: (0172) 722 618

Projectmanager

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Ik ben gedetacheerd bij de klant en momenteel bij Dienst Justitiële Inrichtingen. Hier ben ik o.a. met een hardware vervangingstraject bezig voor zowel centrale als decentrale apparatuur op netwerkgebied. Gedurende de Corona periode is het programma gewoon doorgegaan, omdat het onder essentiële dienstverlening valt. Dus de ene dag thuisgewerkt, voorbereidingen treffen via Teams en Skype calls, voortgang rapporteren en de volgende dag activiteiten aansturen in een PI (Penitentiaire Inrichting oftewel een gevangenis) en soms de dag daarna weer in het datacenter. De indeling van de dag varieerde dus enorm en daardoor ook de werkzaamheden.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Uiteraard de skitrip naar Saalbach met het merendeel van het bedrijf. Fantastische afdalingen gemaakt, het weer was geweldig, een heerlijk zonnetje (veel factor 30 smeren!). Zeer goede après-ski en hiernaast ook geweldige activiteiten zoals rodelen en quad rijden. Je leert je collega’s toch net op een andere manier kennen en goede vriendschappen zijn gesmeed. Motto van de dagen: Genieton!

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Dat ik vroeger werkzaam ben geweest in de housemuziek scene, Ik was bedrijfsleider van één van de bekendste platenwinkels van de jaren 90: Midtown records in Rotterdam. Tevens heb ook een aantal producties op mijn naam staan en heb mede hierdoor een groot gedeelte van de wereld gezien gedurende het touren voor optredens. Heel Europa, maar ook naar Japan en New York. Goede oude tijden!

Over mijn foto:
Ik ben een “sneakerhead” en heb een behoorlijke collectie Nike Air Max. Mijn favoriete model is de Air Max 1, daar heb ik er de meeste van. Hiernaast ook een aantal Air Max 90, maar ook een aantal andere Nike modellen zoals Jordan 1 en 3, SB Dunk en Air Force 1.

Het is een sport om nieuwe modellen voor retail(winkelprijs)te bemachtigen en als dat niet lukt ben ik genoodzaakt om het via een reseller te kopen want sommige modellen móet ik gewoon hebben. Prijzige hobby 😊

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel