Rob Christensen

E-mail: r.christensen@bluetrail.nl
Mobiel:
Werk telefoon: (0172) 722 618

Projectmanager

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?

Ik ben gedetacheerd bij de klant en momenteel bij een grote multinational met aanwezigheid in 36 landen, 50k werknemers en een omzet van 10 miljard. Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de implementatie van Cisco ISE en DNAC om de netwerkbeveiliging van de klantlocaties te verhogen. Een greep uit de werkzaamheden: partnerselectie middels RFP, het aansturen van architecten en consultants om te komen tot een ontwerp/HLD en momenteel zijn we in de uitvoeringsfase dus installatie van de centrale datacenter componenten tot de daadwerkelijke migratie van de decentrale netwerkcomponenten (switches en firewalls) op de klantlocaties i.s.m. geselecteerde partners. De projectaansturing gaat op basis van interne projectmethodiek, welke gebaseerd is op Prince2. Aangezien deze multinational werklocaties over de hele wereld heeft wordt er gewerkt met MS Teams voor vergaderingen. Na de Covid periode is video vergaderen algemeen geaccepteerd en werkt dit voor het project zonder problemen. Het hybride werken is bij de klant ook inmiddels geaccepteerd en is voor mijn een ideale mix. Periodiek met het projectteam op kantoor de voortgang en plannen bespreken(vooral de koffieautomaat gesprekken niet te vergeten), maar toch ook thuiswerken met focus op projecthuishouding en die dagen geen file! Kortom gevarieerde werkzaamheden.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Uiteraard de skitrip naar Saalbach met het merendeel van het bedrijf. Fantastische afdalingen gemaakt, het weer was geweldig, een heerlijk zonnetje (veel factor 30 smeren!). Zeer goede après-ski en hiernaast ook geweldige activiteiten zoals rodelen en quad rijden. Je leert je collega’s toch net op een andere manier kennen en goede vriendschappen zijn gesmeed. Motto van de dagen: Genieton!

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Dat ik vroeger werkzaam ben geweest in de housemuziek scene, Ik was bedrijfsleider van één van de bekendste platenwinkels van de jaren 90: Midtown records in Rotterdam. Tevens heb ook een aantal producties op mijn naam staan en heb mede hierdoor een groot gedeelte van de wereld gezien gedurende het touren voor optredens. Heel Europa, maar ook naar Japan en New York. Goede oude tijden!

Over mijn foto:
Ik ben een “sneakerhead” en heb een behoorlijke collectie Nike Air Max. Mijn favoriete model is de Air Max 1, daar heb ik er de meeste van. Hiernaast ook een aantal Air Max 90, maar ook een aantal andere Nike modellen zoals Jordan 1 en 3, SB Dunk en Air Force 1.

Het is een sport om nieuwe modellen voor retail(winkelprijs)te bemachtigen en als dat niet lukt ben ik genoodzaakt om het via een reseller te kopen want sommige modellen móet ik gewoon hebben. Prijzige hobby 😊

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel