Actiefoto Rick

Rick van Lent

 

E-mail: r.vanlent@bluetrail.nl
Mobiel: (06) 202 681 99
Werk telefoon: (0172) 722 618

Directeur

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Momenteel ben ik mijn weg nog aan het vinden (inmiddels heb ik wel alle collega’s op kantoor uitgebreid persoonlijk gesproken). Ik hoop met mijn diversiteit aan ervaring, BlueTrail in alle opzichten verder te kunnen helpen. We hebben een zeer goed op elkaar ingespeeld team, waardoor ik verwacht met elkaar mooie resultaten te kunnen behalen en bovenal een plezierige periode tegemoet te gaan.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Hier kan ik tot op heden vrij weinig over zeggen aangezien ik pas recent gestart ben. Wat ik wel kan zeggen is dat ik mijn ontvangst door de verschillende collega’s als overweldigend heb ervaren. De oprechte interesse en de energie van de verschillende collega’s stemmen mij enorm tevreden.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Ik ben een open boek en verwacht niet dat er veel dingen zijn die mensen niet weten. Ik geniet van het leven en ben tegelijkertijd ook prestatiegericht. Als ik verlies kan het soms zo zijn dat ik mijn emoties even minder goed de baas ben. Misschien is het ook nog goed te benoemen dat ik enorm gevoelig ben voor sfeer. Wat dit betreft ben ik bij BlueTrail absoluut aan het juiste adres.

Over mijn foto:
Naast het werk heb ik een druk sociaal leven. Mij kun je enorm blij maken met het spelen (of kijken) van een potje voetbal. Ook de 3e helft hecht ik veel waarde aan, net als de aandacht voor mijn familie en vrienden.

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel