Richelle van der Keijl

E-mail: r.vanderkeijl@bluetrail.nl
Mobiel:
Werk telefoon: (0172) 722 618

Marketing Medewerker

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Ik houd me voornamelijk bezig met marketing en alles wat daarbij komt kijken. Ik creëer en beheer content op sociale media en de website. Ik wil dat BlueTrail online dezelfde uitstraling heeft als het bedrijf in het echt: transparant, laagdrempelig, betrokken en ook erg gezellig!

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Tot nu toe vind ik de vrijdagmiddagborrels altijd erg gezellig! Ik merk ook dat we bij evenementen en uitjes altijd groots uitpakken. Als we iets doen, doen we het goed!

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Ik ben dol op koffie, vooral op cappuccino’s. Ik heb een tijdje in Italië gewoond, waar ik soms vreemd werd aangekeken als ik na 12 uur ’s middags een cappuccino bestelde. Ik haal ook graag ergens een lekkere kop koffie en wandel rustig door de stad om leuke boetiekjes te bezoeken.

Over mijn foto:
Ik basketbal al sinds ik 10 was en doe het nog steeds. Ik heb ook een tijdje in het buitenland gespeeld. Eerst ben ik naar Amerika gegaan en daar op college gezeten en mijn studie afgerond. Daarna heb ik ook professioneel gespeeld in Griekenland, Tsjechië en Italië. Ik speel nu nog steeds in Nederland bij een club en voor het Nederlands team.

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel