Mirjam Groen

E-mail: m.groen@bluetrail.nl
Mobiel:
Werk telefoon: (0172) 722 618

Commercieel Ondersteuner

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Als Commercieel Ondersteuner ondersteun ik de recruiters door kandidaten in te schrijven, vacatures te plaatsen op de website en reacties te verwerken. Ook houd ik overzichten bij en werk ik ons CMS systeem bij.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Naast het werk is het ook enorm gezellig bij BlueTrail. We gaan dan ook vaak samen op pad. Vorig jaar zijn we gaan skiën in Oostenrijk. Het waren zonovergoten dagen en ook het skiën ging mij als beginner toch best goed af. Rodelen, après-ski en samen uit eten; het was een fantastische trip!

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Ik houd enorm van het bezoeken van ruïnes en andere plekken waar nog een stukje historie te vinden is. Een hoogtepunt voor mij was het binnengaan van een piramide in Cairo, maar ook in Nederland loop ik graag door historische steden.

Over mijn foto
Ik heb een aantal mooie reizen mogen maken. Maar het gelukkigst word ik van het strand. In een kleine baai omringd door kliffen of een kilometerslang zandstrand, hoge golven of kalm water, met mijn blote voeten in het zand kom ik helemaal tot rust. En een strandbal hoort daarbij!

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel