Marvin Drijver – Functioneel Applicatiebeheerder

Hoe ziet een dag eruit op je huidige opdracht?
Mijn dag bij gemeente Rotterdam is nooit hetzelfde. Maar in de basis is het bijhouden van een gezamenlijk mailbox waar de dagelijks foutenmeldingen op binnenkomen beheren en hier actief op reageren de hoofdtaak. Dit doe ik door oplossingen te zoeken voor de foutmeldingen. Dit kan door het zelf direct te kunnen oplossen of door de juiste mensen aan het werk te zetten. Denk hierbij aan meetings opzetten enz. We draaien veel projecten om nieuwe koppelingen aan het huidige systeem te koppelen en daarnaast uiteraard de standaard functioneel beheerstaken van diversen applicaties.

Wat zijn je lange termijn doelen en hoe past deze functie daarin?
Mijn doel is altijd dingen blijven leren. Op dit moment zit ik op een plek waar dit heel goed kan. Er zijn veel veranderingen binnen de gemeente bezig. En ik werk op dit moment veel samen met technisch beheerders en ontwikkelaars die heel ander werk hebben dan ik als functioneel beheerder. Hierbij leer ik steeds meer hoe hun werken, te werk gaan en ook delen van hun jargon. Dit zorgt voor een verdieping in de kennis en werking van de systemen die bij de gemeente draaien. Waar ik dus weer een hoop van leer.

Wat zijn volgens jou de belangrijkste kwaliteiten die nodig zijn om succesvol te zijn in deze functie?
Analytisch denken, inzicht, geduldig en de kunde van de vertaling tussen klant, beheerder en ontwerper en visa versa.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Officieel aangenomen worden in het BlueTrail team. Voor de rest binnen BlueTrail nog niet echt persoonlijke herinneringen gemaakt.

Waarom zouden nieuwe Professionals zich bij BlueTrail willen aansluiten?
Wat ik in de korte tijd dat ik voor BlueTrail werk heb ervaren is dat het een open en vriendelijk team is dat meer is dan alleen werken. Het is een team wat samenwerkt, maar ook het individu wordt erg belangrijk gevonden in het grotere geheel. Dit zie je terug in hoe collega’s van BlueTrail je benaderen. Men is bereid dat ene stapje extra te doen. Ik heb dit zelf mogen ervaren voor dat ik bij BlueTrail aan de slag ging. Er is toen veel gezocht naar nieuwe vacatures en er was regelmatig en goed contact tussen mij en BlueTrail. We gingen echt samen op zoek gaan naar die nieuwe uitdaging. En uiteindelijk werd die uitdaging ook gevonden. In eerste instantie op de payroll aan de slag en uiteindelijk leidde dat tot jaar contract waar we nu op dit moment inzitten. Het is een “mensen” bedrijf met meer dan alleen focus op werk. Sociaal, doorzettend, individu gericht maar toch ook echt een teamgericht. Een leuke werkplek is voor een groot deel het team en dat… dat zit hier helemaal goed. Werk vind je overal maar een team waar je gehoord wordt en fijn bij voelt, ik geef het je te doen.

Interesse in de inzet van Marvin op een project?
Neem contact op met manager Carolien!

E-mail: c.deleeuw@bluetrail.nl
Mobiel: +31 (0)6 48 90 90 99

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk het LinkedIn profiel van Marvin