Mark Schlebaum – Systeembeheerder / Consultant

Hoe ziet een dag eruit op je huidige opdracht?
Mijn dagen zijn verschillend, de ene dag ben je ingedeeld op de monitordesk en controleer je de ICT-omgeving door middel van de monitoring tools. Zaken die niet zelf op te lossen zijn speel je door naar de juiste afdelingen en indien nodig escaleer je zaken naar de coördinatoren.

De andere dag voer je changes uit of neem je deel aan projecten om zaken in monitoring te nemen waar de klant om vraagt of je voert updates uit op de bestaande monitoring omgeving.

Wat zijn je lange termijn doelen en hoe past deze functie daarin?
Ik wil graag een goede beheerder zijn die ook deel neemt aan projecten, ik ambieer geen leidinggevende functie wel wil ik gezien worden als de beheerder waar je alles aan kan vragen.

Ik zie mijzelf ook niet als projectleider, het aansturen van mensen is niet wat ik leuk vind om te doen maar zoals gezegd vind ik het wel leuk als mensen mij zien als de ervaren beheerder.

In mijn huidige functie ben ik gegroeid van de persoon die een aanvulling was voor de monitoring tot de medewerker die de monitoring omgeving beheerd en opnieuw heeft opgebouwd.

Men ziet mij in deze functie als de senior.

Wat zijn volgens jou de belangrijkste kwaliteiten die nodig zijn om succesvol te zijn in deze functie?
Goede communicatie eigenschappen zijn erg belangrijk, de klant begrijpen in wat hij wil en meedenken in wat je meer kan doen dan wat de klant vraagt.

Dus een stap extra willen zetten dan gewoon je werk doen.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Mijn leukste herinneringen zijn de ski trip en de reis naar Marokko.

Waarom zouden nieuwe Professionals zich bij BlueTrail willen aansluiten?
Als je met leuke collega’s wil werken die betrokken zijn, bij een goedlopend bedrijf wil werken en een werkgever wil hebben waar je mee mag denken over je eigen toekomst en niet zomaar op een klus gezet wordt waar je je niet prettig bij voelt dan is BlueTrail een bedrijf wat bij je past.

Interesse in de inzet van Mark op een project?

Neem contact op met Rick van Lent!

E-mail: r.vanlent@bluetrail.nl
Mobiel: (06) 202 681 99

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk het LinkedIn profiel van Mark