Marieke van Heusden

E-mail: m.vanheusden@bluetrail.nl
Mobiel: (06) 381 673 37
Werk telefoon: (0172) 722 618

Fieldmanagement Consultant

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Als Fieldmanagement Consultant ben ik het contactpersoon van de ingezette professional op zijn of haar opdracht, hierbij check ik regelmatig hoe het gaat en of ik ergens bij kan ondersteunen. Daarbij bezoek ik soms ook de werklocatie van de professional zodat ik ook een beeld krijg in welke omgeving zij werken. Wanneer een opdracht afloopt ben ik de schakel tussen recruitment en de professional om weer een mooie nieuwe uitdaging te vinden.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Dat we met kerst met z’n allen gingen kijken bij een voorstelling van onze collega Roy. Van te voren lekker gegeten met z’n allen en daarna de kerstvoorstelling gekeken. Dit staat voor mij echt voor BlueTrail: samen, gezelligheid en betrokken.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Ik houd erg van de natuur, vroeger had ik allerlei skeletten van dier(tjes) in mijn kamer. Tegenwoordig vind ik het leuk om de iets meer bijzondere vogels te spotten.

Over mijn foto:
Ik ben een groot liefhebber van dans en ballet, zowel bekijken in de Stopera als vroeger ook het beoefenen. Ik heb uiteindelijk 28 jaar op ballet gezeten.

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel