Marieke van Heusden

E-mail: m.vanheusden@bluetrail.nl
Mobiel: (06) 381 673 37
Werk telefoon: (0172) 722 618

Recruiter

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Kandidaten zoeken en benaderen voor openstaande functies, reacties van kandidaten zo goed mogelijk beantwoorden en kijken of we ze kunnen aanbieden op een opdracht.  Telefonisch vragen beatwoorden over openstaande vacatures. Kandidaten voorbereiden op hun intake gesprek. Contact houden met ingezette kandidaten of alles goed gaat of dat we ergens bij kunnen helpen. CV’s opbouwen naar wensen van de eindklant en de kandidaat dan zo goed mogelijk aanbieden.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Dat we met kerst met z’n allen gingen kijken bij een voorstelling van onze collega Roy. Van te voren lekker gegeten met z’n allen en daarna de kerstvoorstelling gekeken. Dit staat voor mij echt voor BlueTrail: samen, gezelligheid en betrokken.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Ik houd erg van de natuur, vroeger had ik allerlei skeletten van dier(tjes) in mijn kamer. Tegenwoordig vind ik het leuk om de iets meer bijzondere vogels te spotten.

Over mijn foto:
Ik ben een groot liefhebber van dans en ballet, zowel bekijken in de Stopera als vroeger ook het beoefenen. Ik heb uiteindelijk 28 jaar op ballet gezeten.

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel