Marieke van Heusden

E-mail: m.vanheusden@bluetrail.nl
Mobiel: (06) 381 673 37
Werk telefoon: (0172) 722 618

Recruiter / Fieldmanagement Consultant

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Als Recruiter zet ik mijn enthousiasme en energie in om de juiste persoon bij de juiste functie te matchen. Daarbij ben ik resultaatgericht en doe ik mijn uiterste best om voor alle partijen tot een fijne samenwerking te komen. Ik ben vooral verantwoordelijk voor de niet-IT aanvragen voor de (G4) gemeente en overheid.

Als Fieldmanagement Consultant onderhoud ik contact met de ingezette kandidaten. Hoe gaat het met hun opdracht en kunnen wij ergens bij ondersteunen. Wanneer een opdracht afloopt gaan we -indien gewenst- op zoek naar een nieuwe opdracht.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Dat we met kerst met z’n allen gingen kijken bij een voorstelling van onze collega Roy. Van te voren lekker gegeten met z’n allen en daarna de kerstvoorstelling gekeken. Dit staat voor mij echt voor BlueTrail: samen, gezelligheid en betrokken.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Ik houd erg van de natuur, vroeger had ik allerlei skeletten van dier(tjes) in mijn kamer. Tegenwoordig vind ik het leuk om de iets meer bijzondere vogels te spotten.

Over mijn foto:
Ik ben een groot liefhebber van dans en ballet, zowel bekijken in de Stopera als vroeger ook het beoefenen. Ik heb uiteindelijk 28 jaar op ballet gezeten.

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel