Lisa Fleur Zandvliet

E-mail: l.zandvliet@bluetrail.nl
Mobiel: (06) 397 959 35
Werk telefoon: (0172) 722 618

Financieel- en Contractmanager

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Ik ben eindverantwoordelijke voor alles omtrent contractbeheer en financiële zaken. Op de backoffice stuur ik medewerkers aan op het gebied van facturatie en contractuele zaken. Ik heb zelf ook veel contact met kandidaten om de overeenkomst inhoudelijk door te nemen en een toelichting te geven hierop. Daarnaast controleer ik alles in de boekhouding, voer betalingen uit, maak financiële rapportages en doe maandelijks de BTW aangifte.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
De uitjes die wij met het personeel doen zijn altijd heel erg leuk en gezellig. Daarnaast denk ik altijd graag terug aan het moment dat wij als BlueTrail zijnde van de ene op de andere dag verdubbelden qua werknemers op kantoor en qua ingezette kandidaten. Hier ben ik nog steeds erg trots op!

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Ik houd heel erg veel van lezen en van puzzelen. Daarnaast ben ik een hele grote sportfanaat en kijk ik bijna alle soorten sport die op TV uitgezonden worden. Omdat ik zelf geen sporten kan uitvoeren, vind ik het wel heel erg leuk om te kijken of dicht bij een sport betrokken te zijn. Ik ben dan ook jaren betrokken geweest bij de Alphen Eagles, een American Football Club uit Alphen die zowel nationaal als internationaal speelde. Ik was hier bestuurslid en daarnaast Teammanager van het seniorenteam. Ik regelde dus alles voor de wedstrijden zowel nationaal als internationaal.

Over mijn foto:
Ik houd van schoenen! Op de foto sta ik met een aantal verschillende Nikes die ik heb, maar dat is niks vergeleken met wat ik in de kast heb staan. Ik houd niet alleen van Nikes, maar eigenlijk van alle soorten schoenen. Ik heb veel normale schoenen, maar vind het ook heel erg leuk om hele aparte schoenen aan te schaffen met allerlei kleuren of printjes bijvoorbeeld. Een redelijke schoenenverslaving dus 😊.

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel