Kevin Stakenburg

E-mail: k.stakenburg@bluetrail.nl
Mobiel: (06) 184 204 30
Werk telefoon: (0172) 722 618

Recruiter

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het maken van de juiste match tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Daarbij begeleiden wij de kandidaten van A tot Z gedurende het recruitment proces.
Daarnaast ben ik ook de verantwoordelijke accountmanager voor onze aanbesteding bij de Gemeente Zaanstad. Dit betekend dat ik de contactpersoon ben namens Bluetrail voor de Gemeente Zaanstad. Wij hebben hierbij een leverplicht en dat betekend dat ik verantwoordelijk ben voor het altijd leveren van de juiste kandidaat voor alle functies die de Gemeente Zaanstad ons toestuurt.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Mijn leukste Bluetrail herinnering is onze eerste incentive, onze skivakantie naar Oostenrijk. Hier heb ik in 3 dagen geleerd wat wintersport is. We hebben super leuke activiteiten, geleerd hoe je moet skiën en bovenal geaprès-skied. Door deze reis hebben wij herinneringen gemaakt voor het leven en zijn wij een nog hechter team geworden. De reis was zo leuk dat wij het er regelmatig nog steeds over hebben.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Dat ik altijd met plezier heb gevoetbald maar door een fietsongeluk moest stoppen. Omdat ik toch betrokken wil blijven bij voetbal en graag iets voor de maatschappij terug wil doen, ben ik jeugdtrainer geworden van een jeugdvoetbalteam bij Sporting Leiden. Dit doe ik al meerdere jaren met plezier.

Over mijn foto:
Een van mijn hobby’s is gamen op de Playstation. Dit doe ik met regelmaat met mijn vrienden online. De spellen die ik speel variëren heel erg, zo speel ik shooters zoals Call of Duty, Fifa, maar ook story games zoals Hogwards Legacy.

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel