Jan-Marc Stengs – Senior Software Tester

Hoe ziet een dag eruit op je huidige opdracht?
 Elke dag start ik met een fris en open blik. Maak even (sociale) contact met diegene waarmee ik die dag samenwerkt. Ook zeker, als ik deze dag online werk.
Daarmee stel ik gelijk vast wat er die dag op het program staat en plan dat in mijn agenda.
Dan volgt de uitvoering van die agenda met alle herzieningen ervan die daar uit voortvloeien door de al doende verworven voortschrijdend inzicht. Einde dag stel ik nog even vast wat al gelukt is en wat de volgende dag extra aandacht nodig heeft.

Wat zijn je lange termijn doelen en hoe past deze functie daarin?
 Op de lange termijn wil ik een bijdrage geleverd hebben aan de kwalitatieve verbetering van de producten of diensten van de opdrachtgever; als ook aan het kwalitatieve verbeteringsproces ervan zelf. Als tester ben ik in de positie om iedere dag precies dat te doen. En daar producten, diensten en hun kwaliteit continue evolueren, is dit een professie / functie dat daarin heel lang mee gaat.

Wat zijn volgens jou de belangrijkste kwaliteiten die nodig zijn om succesvol te zijn in deze functie?
Doorzettingsvermogen: Ongeacht welk tegenslag dan ook; zoek en vind alternatieven om de obstakels te slechten of omzeilen.
Aanpassingsvermogen: Continue opzoek naar betere tests en aanpak.
Openheid: Neem belanghebbenden mee in de (test)activiteiten en houd ze geïnformeerd over de kwesties en uitdagingen op het pad naar het beoogde (test)doel.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Mijn leukste BlueTrail herinnering is niet één enkel event maar meer de hartelijkheid en vriendelijkheid waarmee niet alleen wij ,professionals, maar iedereen bij BlueTrail betrokken wordt in het BlueTrail bedrijf en succes.

Waarom zouden nieuwe Professionals zich bij BlueTrail willen aansluiten?
Als een nieuwe Professional een warm basis zoekt om vanuit te opereren in diens professie, dan is BlueTrail je beste plek om dat te doen.

Interesse in de inzet van Jan-Marc op een project?
Neem contact op met manager Carolien!

E-mail: c.deleeuw@bluetrail.nl
Mobiel: +31 (0)6 48 90 90 99

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk het LinkedIn profiel van Jan-Marc