Foto Ian Blommaert

Ian Blommaert

 

E-mail: i.blommaert@bluetrail.nl
Mobiel:
Werk telefoon: (0172) 722 618

Finance Manager / Controller

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Als finance manager ben ik verantwoordelijk voor alles wat betrekking heeft op financiële verantwoording. Daarnaast probeer ik waar mogelijk de interne processen te optimaliseren. Dit doe ik door kritisch te kijken naar de huidige processen, de juiste vragen te stellen en waar nodig aanpassingen te maken. Waar mogelijk probeer ik bepaalde processen te automatiseren om zo werkzaamheden minder foutgevoelig en efficiënter in te richten.

Daarnaast is het aan mij om mijn collega’s en stakeholders te voorzien van de juiste rapportages. Dit richt zich voornamelijk op de financiële voortgang, maar daarnaast is het ook van belang om te rapporteren op de juiste KPI’s.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Gezien de korte periode dat ik in dienst ben kan ik hier nog niet veel over zeggen, maar mijn eerste weken hier ben ik vooral zeer warm ontvangen. Ik voel me direct op m’n plek en onderdeel van een zeer hecht team. Tot nu toe zijn de vrijdagmiddagborrels toch ook wel een erg gezellig moment om de week goed af te sluiten!

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Ik ben een vrij open boek en ik praat vrij veel! Er zijn dan ook niet zo veel dingen die mensen (die mij wat beter kennen) niet van mij weten… Misschien iets wat niet snel ter sprake komt, is dat ik er niet zo goed tegen kan als ik iets niet weet. Dan pak ik vaak direct m’n telefoon om iets op te zoeken, Google is soms mijn beste vriend!

Over mijn foto:
In mijn vrije tijd wil ik nog wel eens iets te veel tijd met mijn Playstation besteden. Ik vind het heerlijk om even ontspannen te gamen, of online samen met vrienden te gamen. Dat laatste is dan niet altijd even ontspannen, maar zeker niet minder leuk!

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel