Hans Schippers

E-mail: h.schippers@bluetrail.nl
Mobiel: (06) 184 192 58
Werk telefoon: (0172) 722 618

Backoffice Manager

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Ik mag de verantwoordelijkheid dragen over de backoffice afdeling en de mensen die hard op deze afdeling werken, begeleiden. Vanuit mijn ervaring en kennis probeer ik op constant niveau aan te sturen op efficiënte en effectieve processen. Hierbij is het voor mij niet alleen belangrijk dat mijn team en de (in)directe collega’s de vruchten plukken maar (juist) ook de kandidaten van Bluetrail en haar klanten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het maken, controleren en analyseren van diverse rapportages.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Zoveel Bluetrail herinneringen heb ik nog niet maar wel zoveel dat ik al een top 3 heb kunnen maken.

  1. Het welkom: als nieuwe medewerker word je op een hele fijne manier welkom geheten, waardoor je direct, vanaf dag 1 een waardevol lid bent maar vooral ook voelt van Bluetrail;
  2. 2 dagen na mijn start was er alweer reden voor een feestje: mijn verjaardag! Ook dergelijke feestelijke gebeurtenissen worden met de hele organisatie gevierd;
  3. De Paasbrunch: met alle collega’s uitgebreid lunchen op een mooie locatie waar er goed voor je gezorgd wordt. Voor de collega’s die al wat langer voor Bluetrail werken, een feestje om naar uit te kijken. Voor mij nieuw, maar ook ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar

Het schijnt dat hier bijna alles wordt gevierd, dus er gaan binnenkort mooie herinneringen toegevoegd worden aan mijn top-lijst.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Dat ik best veel passies heb, waaronder lezen maar ook politiek. Zo ben ik bij een (landelijke) politieke partij betrokken en mag ik mij inzetten als ‘beleidsexpert’. In deze rol denk ik mee over (nieuw)te vormen beleid en maak ik beleidsvoorstellen. Daarnaast ben ik een muziek ’freak’, ik houd van bijna alle soorten muziek. Zo kan je mij de ene dag vinden tussen het publiek bij een ontroerende opera of klassiek concert, de volgende dag kan je mij zomaar tegenkomen bij een concert van een metal-band of op een jazzfestival.

Over mijn foto:
Dit zijn de twee van de sporten die ik het liefst beoefen: snowboarden en volleyballen. Helaas is door Corona het snowboarden wat tegengevallen de afgelopen jaren, uitgezonderd af en toe een middagje naar een indoor-skipiste met mijn kinderen Ik kijk dus ontzettend uit naar de eerstvolgende keer dat het weer echt kan! Wintersport is voor mij de allerbelangrijkste vakantie.

Volleyballen doe ik inmiddels ook al best wat jaren, ondanks dat ben ik wel vrij laat begonnen met deze sport. Ondanks dat ik op (op zijn minst) een bedenkelijk niveau speel, ben ik nog fanatiek genoeg om iedere wedstrijd te willen winnen.

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel