Guo Huang – Senior Test Automatiseerder

Hoe ziet een dag eruit op je huidige opdracht?
Momenteel zit ik gedetacheerd bij het RIVM. Mijn werkzaamheden op een dag bestaan o.a. uit het functioneel ontwerp reviewen, functioneel testen uitvoeren, bevinding registreren, testscript schrijven, automatische tests uitvoeren en deelnemen aan Scrum onderdelen.

Samenstelling van de activiteiten kunnen per dag kan verschillen, dit ligt aan in welke fase van het ontwikkelproces de sprint zich bevindt.

Wat zijn je lange termijn doelen en hoe past deze functie daarin?
Mijn doel is om Test automation – en test tooling specialist te worden. De functie die ik nu bekleed bied een goede basis opbouw voor mij als een senior specialist op gebied van test automation en test tooling .

Wat zijn volgens jou de belangrijkste kwaliteiten die nodig zijn om succesvol te zijn in deze functie?
Proactief communiceren: in mijn functie als tester is belangrijk om je bevindingen en opmerkingen zo snel mogelijk door te geven in de team, zoals aan product owner, developers en business analist.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Gezellige bedrijfsfeesten. Mijn eerst kerstdiner bij BlueTrail heb ik ervaren als leuk en gezellig, collega’s die je goed kent en niet goed kent, maakt niet uit, wij zitten bij BlueTrail.

Waarom zouden nieuwe Professionals zich bij BlueTrail willen aansluiten?
Een professional die gedreven is door nieuw en verschillende technieken en technologieën, BlueTrail heeft een brede klantenkring in verschillende sectoren. Niet alle sectoren gebruiken dezelfde technieken en tooling, zelfs binnen dezelfde sector wordt tooling niet op dezelfde manier gebruikt.

Interesse in de inzet van Guo op een project?
Neem contact op met manager Carolien!

E-mail: c.deleeuw@bluetrail.nl
Mobiel: +31 (0)6 48 90 90 99

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk het LinkedIn profiel van Guo