Anouk van der Pijl

E-mail: a.vanderpijl@bluetrail.nl
Mobiel: (06) 184 192 57
Werk telefoon: (0172) 722 618

Recruiter

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Mijn werkdagen bij BlueTrail zijn erg divers. Ik ben altijd opzoek naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures. Ik heb voornamelijk contact met kandidaten om erachter te komen waar hun interesses liggen en wat hun kwaliteiten zijn om zo de perfecte match te maken tussen organisatie en kandidaat. Daarnaast bereid ik ze voor op de intake gesprekken en begeleid/coach ik de kandidaten tijdens de opdracht!

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Mijn leukste BlueTrail herinnering is dat we op mijn 3e werkdag een super gezellig team uitje hebben gehad.  Hierdoor heb ik in mijn eerste week mijn nieuwe collega’s goed leren kennen. Daarnaast had ik gelijk een gezellige klik met ál mijn collega’s, ook met de collega’s waarmee ik tijdens mijn werk wat minder mee te maken heb.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
De meeste mensen van mij weten niet dat ik vroeger graag stewardess wilde worden en daarom eerst een opleiding Toerisme heb gevolgd. Deze opleiding heb ik niet afgemaakt. Omdat het mij altijd is blijven aantrekken heb ik dit gecompenseerd met een buitenlandse stage en meerdere buitenlandse trips tijdens mijn opleidingen.

Over mijn foto:
Tijdens mijn werk bel ik veel met kandidaten. Ook privé gebruik ik mijn telefoon vaak! Veel te vaak eigenlijk haha!

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel