bluetrail tien jaar

BlueTrail viert haar 10-jarig jubileum

Sharing is caring!

Wat een mijlpaal, BlueTrail bestaat tien jaar! BlueTrail is in april 2011 opgericht door Ric Zandvliet in Delft (en dat is waarom er Blue in onze naam staat: Delfts Blauw 😉). In 2015 zijn wij naar Alphen aan den Rijn verhuisd. Ric Zandvliet is al jarenlang actief binnen de detacheringsbranche en heeft meerdere bedrijven succesvol geleidt. BlueTrail is van origine een familie bedrijf. De afgelopen jaren is BlueTrail behoorlijk gegroeid en hebben wij het team uitgebreid met leuke en betrokken collega’s. Het familie aspect is nog steeds aanwezig binnen BlueTrail vandaar dat we ons team als een heuse familie beschouwen: de BlueTrail familie.

timeline bluetrail

Waar BlueTrail is gestart als een detacheringsbureau binnen de IT (de naam was in de beginjaren zelfs BlueTrail IT), heeft er in 2014 een switch plaatsgevonden naar meerdere branches. Tegenwoordig zijn wij werkzaam binnen o.a. de overheid en publieke sector, IT, onderwijs, zorg, telecom, civiele, bouw en financiële sector. De missie van BlueTrail is om een betrouwbare partner te zijn voor opdrachtgevers zonder beperkingen. In dat opzicht is BlueTrail een generalist, aangezien wij onze deskundigheid inzetten voor het invullen van een grote diversiteit aan opdrachten.

In 2019 hebben wij Commercieel Directeur Bart Wille welkom geheten in de BlueTrail familie en al snel is er een strategisch plan uitgerold. Op nummer 1 staan de mensen! Het alom bekende gezegde “Teamwork makes the dream work” is dan ook zeker van toepassing bij BlueTrail. We werken hard maar vinden plezier in en buiten het werk minstens net zo belangrijk. Met trots kunnen wij zeggen dat onze organisatie blijft groeien, en de mensen groeien mee.

Wat is de visie voor de toekomst? Door middel van profitable sustainable groei willen wij een sterk bedrijf met een stabiele basis neerzetten. Door op een duurzame manier te groeien houden we overzicht en zijn we in staat nieuwe investeringen te doen die bijdragen aan ons doel. Digitalisering is een groot onderdeel van deze visie en wij kijken continue naar verbeteringen in processen. Door een data gedreven organisatie te zijn kunnen de mensen doen waar ze goed in zijn en waar ze plezier in hebben.

Ter ere van het 10-jarig bestaan van BlueTrail, is er een mooi artikel geschreven in het magazine van VOA (Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn). Lees het artikel hier.

 

 

Follow our trail