Ric Zandvliet

E-mail: r.zandvliet@bluetrail.nl
Mobiel: (06) 387 401 09
Werk telefoon: (0172) 722 618

Founder

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Samen met de Directeur bezig met beleid/structuur zowel organisatorisch als financieel. Geen operationele en managende werkzaamheden meer sinds Q4 van 2019, maar nog wel betrokkenheid bij BlueTrail.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Dit zijn met name 3 herinneringen: 1) De groei van een kleiner bedrijf naar een grotere organisatie en nog steeds groeiend in omvang en in activiteiten. 2) De verhuizing in 2019 naar ons nieuwe pand waar we verder in kunnen groeien. En tegelijkertijd ook een volledig nieuwe inrichting met onder andere zit-/stabureaus (elektrisch gestuurd). 3) Ook in 2019 de overdracht van mijn managende/operationele werkzaamheden naar onze huidige Commercieel Directeur Bart Wille die erg goed heeft uitgepakt, hetgeen ik ook als een mijlpaal beschouw.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Wellicht weten de meeste mensen niet dat ik in het verleden squashprofessional ben geweest. Vanuit mijn sport ben ik in de detachering terecht gekomen en begonnen bij Info Motion (tegenwoordig onderdeel van de IT Staffing Group). Mijn sportverleden heeft mij geholpen bij de ontwikkeling van mijn doorzettingsmentaliteit en ook het positief benaderen van de business, markt en mensgericht werken. Uiteindelijk wil ik altijd graag zowel klantgericht als kandidaat gericht werken en als intermediair optreden. Iedereen tevreden hebben en houden is misschien wel het belangrijkste voor mij!

Over mijn foto:
Zoals gezegd ben ik in het verleden squashprofessional geweest met als hoogtepunt Nederlands kampioen Squash en Racketball.

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel