TNO kiest BlueTrail voor flexarbeid voor het Toegepaste Wetenschappelijke Onderzoek

Alphen aan den Rijn, 01-12-2021

TNO heeft BlueTrail als een van de 5 gegunde opdrachtnemers gekozen als voorkeursleverancier voor de Europese aanbesteding voor flexarbeid en specifiek het perceel ICT personeel. BlueTrail gaat aan de slag om TNO te voorzien van kwalitatief goede, tijdelijk in te zetten professionals. De raamovereenkomst gaat in op 1 januari 2022 en heeft een looptijd van 4 jaar met een optie om 2 maal 2 jaar te verlengen tot een maximale einddatum van januari 2030.

TNO heeft behoefte aan diverse ICT expertises, De werkzaamheden/opdrachten bij TNO richten zich op de inzet van de specifieke technische/ expertprofielen ten behoeve van het toegepast wetenschappelijk onderzoek (TNO’s primaire proces). “We zijn zeer verheugd om TNO de komende jaren te mogen voorzien van de flexibele inhuur ten behoeve van hun primaire proces op het gebied van ICT” aldus Bart Wille, commercieel directeur bij BlueTrail.

TNO
ICT biedt uitgelezen kansen voor het oplossen van allerlei maatschappelijke uitdagingen en zorgt voor innovatie en economische groei. Het is een sleuteltechnologie van belang voor veel sectoren en technologieën. De snelle digitale transformatie van onze samenleving vraagt om handelingsperspectief. Het is de ambitie van TNO om complexe digitale transformaties bij haar klanten mogelijk te maken. TNO werkt voor klanten in domeinen als telecom, finance, defensie en veiligheid, industrie, energie, bouw, zorg, mobiliteit en logistiek. De standplaatsen voor de uitvoer van de opdrachten zijn Den Haag, Soesterberg, Eindhoven, Helmond, Delft en Groningen.

De overeenkomst
Het doel van de overeenkomst is de invulling van flexibele arbeid in de vorm van detachering. De voornaamste specialisaties die worden gevraagd zijn; Data Science, Informatie management, Beheer, Netwerk, Cloud, Cryptografie en cybersecurity.

Samenwerken of zoek je zelf carrièremogelijkheden als professional?
Ben je een Professional of leverancier die graag de samenwerking zoekt voor het invullen van de beste matches? Neem contact op met Jordi Tuhumena om de mogelijkheden te bespreken. We zijn altijd op zoek naar de samenwerking op een open en transparante wijze.

More from our blog: